2017-06-07 12:34:28

Kaune vyks fitneso ir kultūrizmo Europos čempionatas

Šį šeštadienį, birželio 10 dieną, Kaune vyks grandiozinis fitneso ir kultūrizmo renginys - WFF-NABBA Europos čempionatas, kurį organizuoja Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacija (LKFF). Federacijos vadovas Saulius Misevičius net trejus metus siekė gauti tarptautinės WFF-NABBA organizacijos leidimą rengti šį čempionatą Lietuvoje. Labai džiugu, kad jis sulaukė didelio sportininkų susidomėjimo. Užsiregistravę per 160 dalyvių iš 17 šalių. Nors čempionatas Europos, bet į jį atvyksta ir Australijos atsovai, deleguoti tarptautinės WFF-NABBA organizacijos prezidento Graeme Lancefield. Didelės komandos atvyksta iš Lenkijos, Turkijos, Italijos, Čekijos, Slovakijos, Latvijos. Lietuvai atstovaus net 31 sportininkas.
Sportininkai rungsis 18-oje kategorijų, kuriose laukia labai rimtos kovos - yra kategorijų, kuriose sportininkų skaičius viršija 20. Visiems kategorijų čempionams bus suteikta galimybė gauti profesionalo kortą ir galimybę susirungti profesionalų kategorijose.
Čempionatas prasidės 11 valandą ir tęsis visą dieną iki vėlyvo vakaro. Žiūrovai gali prisijunti bet kuriuo metu ir savo akimis išvysti fitneso ir kultūrizmo Europos elitą.
Penktadienį kauniečiai ir Kauno svečiai turės galimybę išvysti čempionato dalyvius jų eitynių metu nuo Kauno miesto savivaldybės iki Karininkų Ramovės, kur vyks dalyvių registracija. Eitynių pradžia 13 valandą.