2017-06-12 15:28:43

D. Buta traukiasi iš VMI

Valstybinė mokesčių inspekcija prie LR finansų ministerijos (toliau - VMI) informuoja, kad VMI komunikacijos vadovas Darius Buta, savikritiškai įvertinęs savo poelgį, kai birželio 5 d. informavo MG Baltic interesus atstovaujantį „Publicum FComm" vadovą Vaidą Vyšniauską apie galimą žiniasklaidos domėjimąsį jų klientų kontrolės veiksmų rezultatais, ir galimą tokių veiksmų poveikį VMI reputacijai, pateikė prašymą atleisti jį iš vykdomų pareigų šalių susitarimu.

Norime pažymėti, kad VMI savo darbuotojams taiko aukščiausius reikalavimus ir siekia užtikrinti visų mokesčių mokėtojų lygiateisiškumo principą bei užkirsti kelią bet kokioms abejonėms dėl VMI veiklos objektyvumo ir nešališkumo. Atsižvelgiant į tai ir įvertinus su minėtu inicidentu susijusias aplinkybes, Dariaus Butos veiklą, dirbant VMI, nuspręsta šį prašymą patenkinti.

Rūta Asadauskaitė

Atstovė spaudai

Vasario 16-osios g. 14,
01514 Vilnius, Lietuva
Tel. (8 5)  2687 927
Mob. 8 620 88383
El. p. R.Asadauskaite@vmi.lt
www.vmi.lt

Apie Valstybinę mokesčių inspekciją:
Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau - VMI) yra institucija, atsakinga už 23 mokesčių administravimą.
VMI Mokesčių informacijos centro trumpuoju telefonu 1882 teikiamos konsultacijos įrašomos ir yra lygiavertės rašytinėms.
Institucija teikia elektronines švietimo, konsultavimo, deklaravimo, veiklos registravimo, pridėtinės vertės mokesčio grąžinimo ES šalyse bei kitas paslaugas.
Daugiau galima sužinoti interneto svetainėje www.vmi.lt