2017-06-16 08:17:14

Ar šiandien vykdoma aukštojo mokslo reforma neprieštarauja Lietuvos teisės aktams?

Kokie sprendimai turi būti priimti pirmiausia, siekiant efektyvios aukštojo mokslo  konkurencijos tarptautiniu mastu?

Į visus šiuos klausimus atsakymų ieškos ir savo sprendimus pristatys akademinės bendruomenės, verslo, politikos ir visuomenės atstovai: švietimo ir mokslo viceministras dr. Giedrius Viliūnas, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) rektorius prof. Juozas Augutis, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius prof. Alfredas Chmieliauskas, buvęs LR Konstitucinio Teismo teisėjas, o dabar LR Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininko pavaduotojas dr. Stasys Šedbaras, Vytauto Didžiojo universiteto doc. Milda Ališauskienė, banko „Nordea" ekonomistas bei Baltijos šalių tyrimų padalinio vadovas Žygimantas Mauricas ir Vilniaus politikos analizės instituto direktorė Virginija Būdienė.

Apžvalgininko Rimvydo Valatkos moderuojama diskusija įvyks birželio 19 d., pirmadienį, 11 val. verslo centre „Pirklių klubas" esančioje AKANTO salėje (Gedimino pr. 35, Vilnius).

Kviečiame Jus dalyvauti diskusijoje ir užduoti rūpimus klausimus, susijusius su aukštojo mokslo reforma.

Dėl detalesnės informacijos kreipkitės e. paštu sigita@voxvera.lt arba mob. tel. +370 680 91927.

Sigita Šeštokaitė-Puvačiauskienė

mob. tel. +370 680 91927