2017-06-16 15:12:37

ŪKIO MINISTERIJOS INFORMACIJA

2017 m. birželio 19-23 d.

Birželio 18 d., sekmadienis
18-23 d. - ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius, ūkio ministro patarėjas Mindaugas Janulionis su darbo vizitu lankysis Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), kur Los Andžele susitiks su Lietuvos ir Amerikos verslo asociacijos „Laba.la" ir verslo atstovais, San Diege dalyvaus pasauliniame gyvybės mokslų renginyje „BIO International Convention", susitiks su JAV įmonių ir asociacijų atstovais, kuriems pristatys Lietuvos gyvybės mokslų sektoriaus ir Lietuvos investicinės aplinkos pranašumus, San Franciske lankysis Silicio slėnyje esančiose įmonėse (M. Janulionis, tel. +370 659 41 570).
Birželio 19 d., pirmadienis
19 d. - Ūkio plėtros departamento Viešųjų pirkimų politikos skyriaus vedėja Aurelija Kriščiūnaitė Sent Džiulianse (Malta) dalyvaus Europos Komisijos organizuojamoje Bendrosios rinkos forumo baigiamojoje konferencijoje „Tolesnio impulso bendrajai rinkai sukūrimas" (A. Kriščiūnaitė, tel. 8 706 64 834).
19-20 d. - ūkio viceministrė Lina Sabaitienė, Inovacijų departamento Verslo ir mokslo bendradarbiavimo skyriaus vedėja Skirmantė Šlivinskienė Helsinkyje (Suomija) susipažins su Suomijos mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų sistema, jos koordinavimu ir valdymu, inovacijų skatinimo iniciatyvų ir programų administravimu, aptars Lietuvos ir Suomijos glaudesnį bendradarbiavimą mokslinių tyrimų, eksperimentinės plėtros ir inovacijų srityse (S. Šlivinskienė, tel. 8 706 64 896).
Birželio 20 d., antradienis
20-21 d. - Ūkio plėtros departamento direktorius Osvaldas Šmitas Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Sąjungos Tarybos Ekonominės politikos komiteto posėdyje (O. Šmitas, tel. 8 706 64 922).
Birželio 21 d., trečiadienis
21 d. - Įmonių teisės ir verslo aplinkos gerinimo departamento Verslo priežiūros politikos skyriaus vedėja Gita Šematovičiūtė Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Sąjungos Tarybos Vidaus rinkos darbo grupės posėdyje (G. Šematovičiūtė, tel. 8 706 64 894).
21-22 d. - ūkio viceministras Ramūnas Burokas Paryžiuje (Prancūzija) dalyvaus Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos Turizmo komiteto darbo grupės ir Konkurencijos komiteto posėdžiuose (L. Voverienė, tel. 8 706 64 805).

2017-06-16, tel. 8 706 64 846