2017-06-19 11:26:15

PRANEŠIMAS SPAUDAI

2017-06-19

Šiandien "LRT Opus terasos" atidaryme - "Garbanoto bosisto" koncertas

Šiandien, birželio 19 d., į Vilniaus menų fabriką "Loftas" po metų petraukos grįžta "LRT Opus terasa". Terasą savo koncertu atidarys psichodelinio dream pop grupė "Garbanotas bosistas". Atidarymo renginį ves vienas pagrindinių "LRT Opus" balsų Darius Užkuraitis.

"LRT Opus terasos" atidarymo grupė - penkių vilniečių kompanija "Garbanotas bosistas" didžiojoje scenoje kartu debiutavo 2008 metais. Jau kone dešimt metų jie ieško unikalaus savo muzikinio skambesio ir klausytojus žavi savita roko, bliuzo ir ir rokenrolo interpretacija.

Kiekvienas "Garbanoto bosisto" koncertas tampa nuotykių ir pačiai grupei, ir jų klausytojams. "Mes stengiames groti nuoširdžiai, nes muzika yra pokalbis, o kai kalbi nuoširdžiai - žmonės tavimi tiki," - teigia kolektyvo nariai.

Po metų petraukos į menų fabriko "Loftas" kiemą grįžtanti "LRT Opus terasa" veiks visą vasarą iki pat rugpjūčio pabaigos. Terasa veiks nuo pirmadienio iki ketvirtadienio. Pirmadieniais terasoje vyks gyvo garso koncertai, ketvirtadieniais - elektroninės muzikos vakarėliai iki paryčių, o kitomis dienomis terasoje svečių lauks laisvalaikio pramogos visai šeimai - nuo vietoje gaminamo maisto, baro ir jaukios aplinkos iki atnaujintos vaikų žaidimų aikštelės.

Terasa draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams!

Šiandien "LRT Opus terasa" duris atvers 18.30 val.  Įėjimo kaina: 1 euras su "Facebook" R.S.V.P., kitiems - 3 eurai. Bilietus bus galima įsigyti prie durų. "LRT Opus terasą" vilniečiai ir miesto svečiai ras menų fabriko "Loftas" kieme, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.

Daugiau informacijos: www.menufabrikas.lt