2017-08-10 16:58:17

A. Macijausko premija – Biržų krašto žmonėms

Lietuvos žurnalistų sąjungos, Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos ir Biržų rajono savivaldybės kūrybinio konkurso žurnalistams Antano Macijausko  premijai gauti vertinimo komisijos sprendimu, šių metų Biržų miesto šventės metu A. Macijausko premija bus įteikta Biržų krašto žmonėms. Antano Macijausko premijos vertinimo komisija nerado bendro sprendimo dėl konkretaus žurnalisto apdovanojimo už 2016 metais sukurtus darbus, o Antano Macijausko premija gali būti skiriama ir už iniciatyvas (įvykdytas per kalendorinius metus), ugdančias pilietinį patriotizmą, nacionalinio pasididžiavimo jausmą, meilę valstybinei kalbai ir nacionalinei kultūrai, todėl atsižvelgiant į Biržų krašto iniciatyvą ir pasiryžimą taip pat ir praėjusiais metais tęsti tradiciją teikti šią garbingą premiją, nutarta šią iniciatyvą įvertinti ir praėjusių metų laureatu pripažinti Biržų krašto žmones, o simbolinį medalį ir prizą įteikti šiam kraštui (teisių turėtojas būtų Biržų rajono savivaldybė).

Biržų rajono savivaldybės informacija