2017-12-07 13:46:04

„McDonald's” restoranus valdanti bendrovė „Premier Capital” per 2017 jau aptarnavo daugiau nei 110 milijonų lankytojų

2017 m. gruodžio 7 d.

Maltos bendrovė „Premier Capital", valdanti „McDonald's" restoranus 6 Europos šalyse, taip pat ir Lietuvoje, per 2017 metus sulaukė rekordinio skaičiaus lankytojų - 110 mln.

„Premier capital" yra „Premier Restaurant Baltics" plėtros licencijos savininkas, kuriam priklauso „McDonald's" restoranai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, taip pat Graikijoje, Maltoje ir Rumunijoje. 2017-ieji metai įmonei buvo ypatingai geri. Lyginamieji pardavimai išaugo 9,7 proc., o svečių skaičius augo 5,3 proc., tai reiškia, kad per metus „McDonald's" aptarnavo 110 milijonų lankytojų. „McDonald's" iš viso turi 13 restoranų Lietuvoje, kuriuose kasmet apsilanko daugiau nei 8 milijonai svečių, o visose Baltijos šalyse - daugiau nei 22 milijonai lankytojų.

2018-iesiems „Premier Capital" išsikėlė ambicingus tikslus - kitąmet grupė planuoja investuoti 15 milijonų eurų 153 restoranuose. Pagrindinis prioritetas - svečių prie staliukų aptarnavimas, menu išplėtimas, siūlant naujus produktus bei aukščiausios kokybės patiekalus.

„McDonald's" planuojamas diegti naujasis aptarnavimo modelis „ateities patirtis" yra pagrindinis „Premier Capital" investicijų plano elementas. Lankytojai turės galimybę išbandyti aptarnavimą prie staliukų, bus pagerinta užsisakymo per savitarnos kioską funkcija bei svetingumo procesai, modernizuojamos meniu lentos ir patogesnė, lengviau naudojama mobilioji aplikacija visame pasaulyje.

„Premier Capital" kasmetinis renginys - „Komunikacijos diena" - šiemet subūrė apie 400 žmonių iš šešių „Premier Capital" Europos rinkų.

„Siekiame, kad skirtingų rinkų atstovai dalintųsi savo žiniomis ir patirtimi su kitais. „McDonald's" yra sparčiai besivystantis verslas ir tik nuo žmonių priklauso ar jie lankytojams suteiks tokią patirtį, kokios siekia pats prekinis ženklas. Šiuo metu su 7500 žmonių komanda 138 restoranų tinkle „Premier Capital" įgavo žymų pagreitį ir mes labai laukiame ateities rezultatų", - sako „Premier Capital" vykdantysis direktorius Victor Tedesco.

„Premier Capital" kasmet organizuoja „Komunikacijos dieną", kurios metu informuojama apie metų rezultatus ir ateities planus. Šiais metais dalyvavo apie 400 žmonių iš visų šešių šalių: Latvijos, Lietuvos, Estijos, Graikijos, Maltos ir Rumunijos.

Apie „Premier Capital":

„Premier Capital plc" yra licencijuotas „McDonald's" prekės ženklo plėtotojas Estijoje, Graikijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Maltoje ir Rumunijoje. Šiuo metų tinklą sudaro 138 restoranai, siūlantys „McDrive" paslaugą ir turintys „McCaf←", o daugiau kaip 7500 šių restoranų darbuotojų kasmet aptarnauja apie 110 mln. lankytojų.

„Premier Capital plc" yra Maltos bendrovių grupės „Hili Ventures Ltd" dalis. „Hili Ventures" apima įvairiapuses veiklas, bendradarbiaujant su „McDonald's" ir „Apple" prekių ženklais, taip pat logistikos, inžinerijos, technologijų ir turto vystymo srityse. Grupė veikia 9 šalyse Centrinėje ir Rytų Europoje, Šiaurės Afrikoje, o komandą sudaro 8300 žmonių.

„Hili Ventures" didžiuojasi, bendradarbiaudama su tokiais partneriais kaip CMA CGM, IBM, „Konecranes", „Lenovo", „Microsoft", NCR, „Peterson", „Diebold Nixdorf" ir daugybe kitų pasaulinių prekės ženklų.

Daugiau informacijos:

Lilija Eizintienė