2018-01-07 08:32:52

Šiaulių AVPK suvestinė

ĮVYKIŲ SUVESTINĖ SPAUDAI

Šiaulių AVPK Joniškio r. PK, Šiaulių AVPK Pakruojo r. PK, Šiaulių AVPK, Šiaulių AVPK Radviliškio r. PK, Šiaulių AVPK Šiaulių m. ir r. PK, Šiaulių AVPK Raseinių PK

2018-01-06  -  2018-01-07

Sveikatos sutrikdymai

Kauno apskritis

Šiaulių AVPK Raseinių PK

LR BK 140  straipsnis FIZINIO SKAUSMO SUKĖLIMAS AR NEŽYMUS SVEIKATOS SUTRIKDYMAS

Raseinių r. sav., Ūnikių k., (gyvenamoji patalpa).  — gyvenamasis namas (05). Trumpas aprašymas: 2018-01-06 22:17 val. namuose neblaivus (2,40 prom.) vyras, gim. 1973 m., sumušė neblaivią (1,68 prom.) sugyventinę, gim. 1971 m. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Šeimoje nepilnamečių vaikų nėra. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Telšių AVPK Kelmės r. PK areštinę.

Šiaulių AVPK Šiaulių m. ir r. PK

Šiaulių m. sav., Šiauliai, P. Višinskio g. (BPC įvykis).  Trumpas aprašymas: 2018-01-06 apie 15:45 val. namuose neblaivus (3,15 prom.) vyras, gim. 1973 m., sumušė blaivią sutuoktinę, gim. 1974 m., dukrą, gim. 2001 m., ir sūnų, gim. 1995 m. Nukentėjusieji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė, apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras ir Šiaulių m. savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyrius. Vyras uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Šiaulių AVPK Šiaulių m. ir r. PK

Šiaulių m. sav., Šiauliai, Aerouosto g. (BPC įvykis). Trumpas aprašymas: 2018-01-06 apie 22:00 val. bendro naudojimo laiptinėje, moters, gim. 1975 m., dukrą, gim. 2000 m., ir dukrą, gim 2000 m., sumušė neblaivi (1,04 prom. ) kaimynė, gim 1992 m. Nukentėjusiosios dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Apie įvykį informuotas Šiaulių m. savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyrius.  Kaimynė sulaikyta ir uždaryta į Šiaulių AVPK areštinę.

Vagystės

LR BK 178  straipsnis VAGYSTĖ

Šiaulių m. sav., Šiauliai, Turgaus a. g. (BPC įvykis). Trumpas aprašymas: 2018-01-04 apie 15:20 val. į moters, gim. 1974 m., priklausančią rūbų parduotuvę užėjo trys paaugliai, kurių vienas, pardavėjos, gim. 1968 m., akivaizdoje atvirai pagrobė sportines kelnes, o kitas pagrobė žaislą nuo prekystalio. Turtas nedraustas, parduotuvės patalpos stebimos vaizdo stebėjimo kameromis. Turtinė žala 9,80 eurų. Pareiškimas gautas 2018-01-06.

LR BK 178  straipsnis VAGYSTĖ

Šiaulių m. sav., Šiauliai, Gumbinės g., (negyvenamoji patalpa). Trumpas aprašymas: Nuo 2017-12-27 iki 2018-01-06 11:00 val. sugadinus moters, gim. 1981m., priklausančio sandėliuko durų spyną, pagrobtas perforatorius „Bosh“. Turtas draustas AB „Swedbank“.  Turtinė žala 120 eurų.

Eismo įvykiai

Kauno apskritis

Šiaulių AVPK Raseinių PK

LR BK 281  straipsnis KELIŲ TRANSPORTO EISMO SAUGUMO AR TRANSPORTO PRIEMONIŲ EKSPLOATAVIMO TAISYKLIŲ PAŽEIDIMAS

Raseinių r. sav. (BPC įvykis).  Trumpas aprašymas: 2018-01-06 apie 20:44 val. Raseinių r., kelyje Paraseinys-Alėjai- Lioliai-Kelmė 12,9 kilometre griovyje rastas nuo kelio nuvažiavęs ir į medį atsitrenkęs automobilis OPEL ZAFIRA, kurį vairavo vyras, gim. 1980 m., kuris įvykio vietoje žuvo.  Įvykio vietos apžiūros metu paimtas lengvasis automobilis, fotografuota.

Šiaulių AVPK Radviliškio r. PK

Radviliškio r. sav., Kutiškių k., Pušų g., (atvira vietovė).  — kelias (38). Trumpas aprašymas: 2017-01-06 21:42 val. neblaivus (1,88 prom.) vyras, gim. 1985 m., vairavo automobilį „VW Passat“. Radviliškio ligoninės priėmimo skyriuje paimtas vairuotojo kraujo mėginys. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę. Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Rasti žmonių lavonai

Kodas 555

Šiaulių m. sav., Šiauliai, A. Mickevičiaus g. (BPC įvykis). Trumpas aprašymas: 2018-01-06 apie 19:15 val. namuose rastas moters, gim. 1941m., lavonas be išorinių sužalojimų.

Kodas 555

Šiaulių r. sav., Šiupylių k., Pelkių g., (gyvenamoji patalpa).  — gyvenamasis namas (05). Trumpas aprašymas: 2018-01-06 23:20 val. VšĮ Respublikinė Šiaulių ligoninė chirurginės reanimacijos skyriuje mirė vyras, gim. 1937 m., kuris 2017-12-27 17:05 val. GMP ekipažo  iš namų buvo pristatytas į ligoninę, dėl trauminės subdurinės hemoragijos, patirtos nugriuvus.