2018-01-12 11:36:32

Svarbesni ŠMM sausio 15 d. - sausio 19 d. renginiai

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTERIJA
KOMUNIKACIJOS SKYRIUS

Juridinių asmenų registras, kodas 188603091, A.Volano g. 2/7, LT-01516 Vilnius, tel.: (8 5) 219 1225,
(8 5) 261 2077, faks. (8 5) 261 2077, el. p. smmin@smm.lt , http://www.smm.lt,
atsisk. sąsk. Nr. LT30 7300 0100 0245 7205 AB „Swedbankas", kodas 73000
_______________________________________________________________________________________________________________

ŽINIASKLAIDAI          2018 -01-12    Nr. 7.1.14-VI-2

Svarbesni sausio 15 d. - sausio 19 d. renginiai

Sausio 16 d. 11 val. Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijoje (Augustijonų g. 8, Vilnius) švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė kartu su Lietuvoje viešinčia Švedijos gimnazijų, profesinio ugdymo ir mokymosi visą gyvenimą ministre Anna Ekstr￶m paskelbs konkurso vyresniųjų klasių mokiniams „Global Goals" pradžią. Konkursą (JT Tvaraus vystymosi darbotvarkės 2030 tikslų tema) inicijavo Švedijos ambasada.

Sausio 17 d. 10 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Aukštųjų mokyklų mugės atidaryme Kauno „Žalgirio" arenoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas). 10.30 val. - diskusijoje „Mokslas, studijos ir inovacijos Lietuvoje".

Sausio 17 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Vyriausybės posėdyje ir pasitarime (Gedimino pr. 11, Vilnius).

Sausio 18 d. 10 val. Specialiosios pedagogikos ir psichologijos centre (Viršuliškių g. 103, Vilnius) rengiamas savivaldybių pedagoginių psichologinių ir švietimo pagalbos tarnybų vadovų pasitarimas. Pasitarimą organizuoja centras ir Švietimo ir mokslo ministerija.
Susitikimo metu planuojama aptarti, kaip, Seimui patvirtinus Švietimo įstatymo pakeitimą, įsigaliosiantį nuo vasario 1 d., keičiasi vaiko brandumo mokytis pagal priešmokyklinio ir pradinio ugdymo programas vertinimo tvarka, priešmokyklinio ugdymo teikimas, kt. temos.

Sausio 18 d. 16 val. Švietimo ir mokslo ministerijoje (A. Volano g. 2, Vilnius) ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus VU doc. dr. Rolando Tučo paskaitoje „Demografinė situacija Lietuvoje".

Švietimo ir mokslo ministerijos
Komunikacijos skyrius