2018-02-09 15:31:48

ŪKIO MINISTERIJOS INFORMACIJA

2018 m. vasario 12-16 d.

Vasario 12 d., pirmadienis
12 d. - ūkio viceministras Gintaras Vilda Briuselyje (Belgija) dalyvaus aukšto lygio susitikime dėl Europos elektros baterijų aljanso steigimo (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).
Vasario 13 d., antradienis
13 d. 9 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Ūkio ministerijos 207 kabinete susitiks su Baltarusijos Respublikos ambasadoriumi Aleksandru Koroliu (E. Jurgelionis, tel. +370 609 65 602).
13 d. 10 val. - ūkio viceministras Gintaras Vilda dalyvaus VšĮ Mokslo ir studijų stebėsenos ir analizės centro (MOSTA) renginio „Mokslo ir verslo partnerystė: iššūkiai, idėjos, sprendimai" diskusijoje „Kokios prielaidos leistų užtikrinti mokslo ir verslo partnerystės plėtrą?" („Rise Vilnius" startuolių erdvė, Gynėjų g. 14, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).
13 d. 15 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Ūkio ministerijos 207 kabinete susitiks su Vokietijos Federacinės Respublikos ambasadore Angelika Viets (E. Jurgelionis, tel. +370 609 65 602).
13 d. 15.30 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Ūkio ministerijos 208 salėje pirmininkaus Verslo tarybos posėdžiui (E. Jurgelionis, tel. +370 609 65 602).
Vasario 15 d., ketvirtadienis
15 d. - Europos Sąjungos reikalų departamento direktorius Saulius Kolyta Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Sąjungos Tarybos aukšto lygio Konkurencingumo ir augimo darbo grupės posėdyje (S. Kolyta, tel. 8 706 64 724).
15 d. - Turizmo politikos skyriaus vedėjas Renaldas Čiužas Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos kelionių komisijos valdybos posėdyje (R. Čiužas, tel. 8 706 64 948).
Vasario 16 d., penktadienis
16 d. 12 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius dalyvaus atkurtos Lietuvos šimtmečiui skirtoje iškilmingoje Baltijos valstybių vėliavų pakėlimo ceremonijoje (S. Daukanto a. 3, Vilnius) (E. Jurgelionis, tel. +370 609 65 602).

2018-02-09, tel. 8 706 64 846