2018-02-20 17:20:50

Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas K. Smirnovas dalyvavo Lietuvos sporto federacijų sąjungos ataskaitiniame suvažiavime

2018 m. vasario 20 d. pranešimas žiniasklaidai

Vasario 20 d. Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Kęstutis Smirnovas dalyvavo Lietuvos sporto federacijų sąjungos (LSFS), vienijančios 73 sporto federacijas, ataskaitiniame suvažiavime.

Suvažiavimo dalyviams sveikinimo žodį tarė LSFS prezidentas Rimantas Kveselaitis, Seimo Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Kęstutis Smirnovas ir Švietimo ministerijos Mokymosi visą gyvenimą departamento patarėjas Rolandas Zuoza.

Komisijos pirmininkas K. Smirnovas nuoširdžiai pasveikino suvažiavimo dalyvius Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečio proga ir pasidžiaugė, kad LSFS dėka sporto federacijos glaudžiai bendradarbiauja tarpusavyje, taip pat su valstybės institucijomis ir sporto organizacijomis, aktyviai dalyvauja įvairiose darbo grupėse, sprendžiant sporto bendruomenei aktualius klausimus. Seimo narys K. Smirnovas palinkėjo LSFS ir ateityje išlikti aktyvia sporto organizacija, atstovaujančia sporto bendruomenės interesus.

„Gyvenime daugiausiai pasiekia tie, kurie yra ištikimi idėjai, principams, profesijai. Kiekvienas atsakingai dirbdamas padeda bendrai kurti atvirą Lietuvą, pilietinę ir demokratinę visuomenę, tvirtina valstybingumo tradicijas", - kalbėjo Seimo narys K. Smirnovas, sveikindamas suvažiavimo dalyvius ir įteikė padėką LSFS prezidentui R. Kveselaičiui už nuoseklią ir prasmingą veiklą, vienijant sporto bendruomenę ir atstovaujant sporto federacijoms.

Suvažiavimo dalyviai patvirtino LSFS prezidiumo 2017 m. veiklos ataskaitą, LSFS 2018 m. veiklos programą, 2017 m. LSFS biudžeto vykdymo apyskaitą, LSFS 2018 m. biudžeto projektą ir naujos redakcijos LSFS įstatus.

Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas

Kęstutis Smirnovas, mob. 8 668 42137

Parengė