2018-03-09 14:06:45

Svarbesni ŠMM kovo 12 d. - kovo 16 d. renginiai

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTERIJA
KOMUNIKACIJOS SKYRIUS

Juridinių asmenų registras, kodas 188603091, A.Volano g. 2/7, LT-01516 Vilnius, tel.: (8 5) 219 1225,
(8 5) 261 1229, faks. (8 5) 261 2077, el. p. smmin@smm.lt , http://www.smm.lt,
        atsisk. sąsk. Nr. LT30 7300 0100 0245 7205 AB "Swedbankas”, kodas 73000
____________________________________________________________________________________________________________________

ŽINIASKLAIDAI          2018-03-09   Nr. 7.1.-14-12

Svarbesni kovo 12 d. - kovo 16 d. renginiai

Kovo 12-16 d. Lietuvoje viešės Ukrainos švietimo ir mokslo ministerijos, Švietimo analitikos instituto delegacija. Svečiai domėsis Lietuvos švietimo stebėsenos sistema, bendradarbiavimo galimybėmis, lankysis Švietimo ir mokslo ministerijoje, Švietimo informacinių technologijų centre, Mokslo ir studijų stebėsenos ir analizės centre, Statistikos departamente, Kauno Vytauto Didžiojo universitete ir kt.
Kovo 12 d. 15.45 val. Švietimo ir mokslo ministerijoje (A. Volano g. 2, Vilnius) su delegacijos nariais susitiks ministrė Jurgita Petrauskienė.

Kovo 14 d. 10 val. Seimo III rūmų Konferencijų salėje (Gedimino pr. 53, Vilnius) vyks saugesnio interneto ambasadorių mokymų baigiamoji konferencija „Saugesnio interneto ambasadoriaus veikla šiuolaikinėje mokykloje: bendruomenės telkimas, užtikrinant saugią elektroninę erdvę mokiniams". Renginys skirtas susipažinti su medijų ir informacinio raštingumo, Saugesnio interneto centro aktualiomis tendencijomis, geriausia praktika Lietuvoje ir saugesnio interneto kūrimo praktika Europoje.
Renginį galima bus stebėti internetu Seimo interneto svetainėje.

Kovo 14 d. 9 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Seimo Švietimo ir mokslo komiteto posėdyje (Gedimino pr. 53, Vilnius).

Kovo 14 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Vyriausybės posėdyje ir pasitarime (Gedimino pr. 11, Vilnius).

Kovo 15 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Vyriausybės valandoje Seime (Gedimino pr. 53, Vilnius).

Kovo 15 d. 15 val. Švietimo ir mokslo ministerijoje (A. Volano g. 2, Vilnius) edukologė dr. Rasa Nedzinskaitė, stažavusi Nacionaliniame Taivano universitete, pristatys Taivano švietimo tobulinimo praktiką.

Švietimo ir mokslo ministerijos
Komunikacijos skyrius