2018-03-09 15:58:05

ŪKIO MINISTERIJOS INFORMACIJA

2018 m. kovo 12-16 d.

Kovo 12 d., pirmadienis
12 d. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius, Europos Sąjungos reikalų departamento direktorius Saulius Kolyta Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Sąjungos Konkurencingumo tarybos posėdyje (E. Jurgelionis, tel. +370 609 65 602).
Kovo 13 d., antradienis
13-14 d. - Investicijų ir eksporto departamento Eksporto skyriaus vedėjas Mindaugas Simonaitis Paryžiuje (Prancūzija) dalyvaus Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos Eksporto kreditų ir kredito garantijų darbo grupės ir Oficialiai remiamų eksporto kreditų susitarimo dalyvių susitikimuose (M. Simonaitis, tel. 8 706 64 940).
13-15 d. - Pramonės ir prekybos departamento Pramonės politikos skyriaus vedėjas Karolis Ruzgys Helsinkyje (Suomija) dalyvaus Europos cheminių medžiagų agentūros Socialinės ir ekonominės analizės komiteto susitikime dėl cheminių medžiagų ribojimo (K. Ruzgys, tel. 8 706 64 874).
Kovo 14 d., trečiadienis
14 d. 13 val. - Ūkio ministerijos 209 salėje vyks Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos valdybos posėdis (N. Bujauskienė, tel. 8 706 64 801).
14 d. 15 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Ūkio ministerijos 207 kabinete susitiks su Europos prekybos ir pramonės rūmų asociacijos (Eurochambres) generaliniu direktoriumi Arnaldo Abruzzini (E. Jurgelionis, tel. +370 609 65 602).
Kovo 15 d., ketvirtadienis
15 d. 13 val. - ūkio viceministras Gintaras Vilda dalyvaus Lietuvos pramonininkų konfederacijos Inovacijų pakomitečio posėdyje (Lietuvos pramonininkų konfederacija, A. Vienuolio g. 8, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).
15-16 d. - Inovacijų departamento direktorius Dimitrijus Kucevičius Paryžiuje (Prancūzija) dalyvaus Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos Mokslo ir technologijų komiteto sesijoje ir konsultacijose su Europos kosmoso agentūros generaliniu direktoriumi (D. Kucevičius, tel. 8 706 64 669).
15-16 d. - Ūkio plėtros departamento Žmogiškųjų išteklių plėtros skyriaus vedėjas Linas Kadys Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Komisijos organizuojamoje konferencijoje „Europos kvalifikacijų sandara: mokymosi, darbo ir judumo palaikymas" (L. Kadys, tel. 8 706 64 665).
Kovo 16 d., penktadienis
16 d. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Zarasuose ir Visagine susitiks su savivaldos ir verslo atstovais (E. Jurgelionis, tel. +370 609 65 602).

2018-03-09, tel. 8 706 64 846