2018-04-12 15:56:26

Seimo narė Guoda Burokienė su švietimo ir mokslo ministre lankysis Panevėžio rajone

2018 m. balandžio 12 d. pranešimas žiniasklaidai

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narė Guoda Burokienė balandžio 13 d., penktadienį, su Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministre Jurgita Petrauskiene lankysis Panevėžio rajone:
10 val. susitikimas su Panevėžio rajono savivaldybės meru Povilu Žaguniu, savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėju Kęstučiu Rimkumi, Panevėžio rajono švietimo įstaigų vadovų asociacijos prezidentu Vaidu Pociumi Panevėžio rajono savivaldybėje (Vasario 16-osios g. 27, Panevėžys);
11 val. susitikimas su Dembavos lopšelio-darželio „Smalsutis" bendruomene Dembavos lopšelyje-darželyje „Smalsutis" (Veteranų g. 19, Dembavos k., Panevėžio r.);
12 val. susitikimas su Panevėžio rajono moksleiviais Naujamiesčio gimnazijoje (Dariaus ir Girėno g. 52, Naujamiestis, Panevėžio r.);
14 val. susitikimas su Panevėžio rajono ir miesto švietimo bendruomene Panevėžio r. savivaldybė (Vasario 16-osios g. 27, Panevėžys). s

Daugiau informacijos:
Lietuvos Respublikos Seimo narė