2018-04-13 10:34:21

Seime vyks „Europos savaitės Seime" renginiai

2018 m. balandžio 13 d. pranešimas žiniasklaidai

Seime vyks „Europos savaitės Seime" renginiai

Kitą savaitę Seime prasideda parlamentine tradicija tapę „Europos savaitės Seime" 2018 m. renginiai, kurie yra atviri visuomenei ir skirti Lietuvos įstojimui į Europos Sąjungą (ES) Europos dienai ir Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui paminėti.
Šie renginiai - tai puiki proga visuomenei daugiau sužinoti apie Seimo komitetų ir komisijų veiklą, Lietuvos narystę ES, Seimo vaidmenį formuojant ES politiką ir ES sprendimų priėmimo procesuose.
Renginiuose kviečiami dalyvauti Seimo nariai ir Seimo kanceliarijos darbuotojai, Europos Parlamento nariai iš Lietuvos, ministerijų ir kitų valstybės institucijų atstovai, universitetų dėstytojai, studentai, jaunimo, nevyriausybinių, bendruomeninių organizacijų, interesų grupių atstovai, žiniasklaida, visuomenė.
Renginiai tiesiogiai transliuojami ir vaizdo įrašai skelbiami Seimo interneto svetainėje www.lrs.lt, paskyroje „Youtube",  televizijos programa „Seimas - tiesiogiai". Renginių informacija ir pranešimų medžiaga taip pat skelbiami Seimo interneto svetainės rubrikoje „Seimas ir Europos Sąjunga".
 „Europos savaitės Seime" 2018 m. renginius organizuoja Seimo komitetai ir komisijos kartu su Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento Europos informacijos biuru.
Renginiai vyksta Lietuvos Respublikos Seime, Gedimino pr. 53, 01109, Vilnius.
„Europos savaitės Seime" 2018 m. renginių tvarkaraštis
Registracija į renginius: www.lrs.lt/registracija
Registracija į renginius yra būtina. Vietų skaičius ribotas.

Daugiau informacijos:
Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento
Europos informacijos biuras
Tel. (8 5) 239 6600