2018-04-13 13:26:53

Seime vyks diskusija „Europinė užtvankų šalinimo iniciatyva - kiek tai aktualu Lietuvai?"

2018 m. balandžio 13 d. pranešimas žiniasklaidai

Balandžio 18 d., trečiadienį, 13 val.  Europos informacijos biuro salėje (Seimo III rūmuose, I a., 130 kab.) vyks „Europos savaitės" diskusija „Europinė užtvankų šalinimo iniciatyva - kiek tai aktualu Lietuvai?"
Diskusiją organizuoja Seimo Aplinkos apsaugos komitetas ir Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento Europos informacijos biuras.
Sveikinimo žodį tars Seimo Aplinkos apsaugos komiteto pirmininkas Kęstutis Mažeika, pranešimus skaitys aplinkotyros magistrė Karolina Gurjazkaitė, visuomeninės gamtos apsaugos asociacijos „Lašišos dienoraštis" atstovas Matas Jonaitis, Lietuvos hidroenergetikos asociacijos tarybos pirmininkas Romas Gužauskas, Lietuvos hidroenergetikos asociacijos tarybos narys Vilmantas Tornau.
Renginio programa.
Registracija į renginį vyksta  iki 2018 m. balandžio 18 d. 12 val. Registracija yra būtina. Vietų skaičius ribotas. Įėjimas į renginį laisvas, be leidimų.
Renginį galima tiesiogiai stebėti internetu, televizijos programa „Seimas - tiesiogiai", „YouTube" paskyroje.
Diskusija yra vienas iš „Europos savaitės" 2018 m. renginių vykstančių Seime balandžio-birželio mėnesiais.

Su visu „Europos savaitės" renginių tvarkaraščiu galima susipažinti:
„Europos savaitės Seime" 2018 m. renginių tvarkaraštis
Informacija apie renginius skelbiama Seimo interneto svetainės www.lrs.lt rubrikoje „Seimas ir Europos Sąjunga".

Daugiau informacijos:
Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento
Europos informacijos biuras
Tel. (8 5) 239 6600