2018-04-13 16:26:00

ŪKIO MINISTERIJOS INFORMACIJA

2018 m. balandžio 16-20 d.

Balandžio 16 d., pirmadienis
16 d. 10 val. - ūkio viceministras Gediminas Miškinis Ūkio ministerijos 407 kabinete susitiks su Kazachstano bendrovės „SCAT Airlines" viceprezidentu Nikolajumi Buriakovu (L. Voverienė, tel. 8 706 64 805).
16 d. 12 val. - Įmonių teisės ir verslo aplinkos gerinimo departamento Verslo priežiūros politikos skyriaus vedėja Gita Šematovičiūtė Klaipėdoje skaitys pranešimą „Kokios priemonės, veiksmai gali padidinti viešojo sektoriaus atsparumą korupcijai, mažinti naštą verslui" ir dalyvaus diskusijoje „Kaip užtikrinti korupcijai atsparią aplinką vykdant verslo priežiūrą" (Nemuno g. 51, Klaipėda) (G. Šematovičiūtė, tel. 8 706 64 894).
16-18 d. - Pramonės ir prekybos departamento direktorius Vaidas Gricius Varšuvoje (Lenkija) dalyvaus projekto „Cluster FY" atstovų susitikime, pristatys su iniciatyva „Pramonė 4.0" susijusius Ūkio ministerijos veiksmus (V. Gricius, tel. 8 706 64 666).
Balandžio 17 d., antradienis
17 d. 10.30 val. - Ūkio ministerijos 212 salėje vyks Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos posėdis (N. Bujauskienė, tel. 8 706 64 801).
17 d. 13.15 val. - ūkio viceministras Marius Skuodis dalyvaus Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų organizuojamo renginio „Kuo Lietuva patraukli vokiečių investuotojams?" diskusijoje (Universiteto g. 14, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).
17 d. - Inovacijų departamento Inovacijų politikos skyriaus vedėjas Tadas Tumėnas Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Sąjungos mokslinių tyrimų ir inovacijų programos „Horizontas 2020" Kosmoso pogrupio komiteto posėdyje (T. Tumėnas, tel. 8 706 64 692).
Balandžio 18 d., trečiadienis
18 d. 9 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius pasveikins verslumo skatinimo projekto „Futurepreneurs" baigiamojo renginio dalyvius (V. Gerulaičio g. 1, Vilnius) (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).
Balandžio 19 d., ketvirtadienis
19 d. 12.30 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius pasveikins Bendrovių valdymo instituto Baltijos šalyse (angl. Baltic Institute of Corporate Governance) organizuojamos 2018 metų Bendrovių valdymo konferencijos dalyvius (Konstitucijos pr. 21C, Vilnius) (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).
19 d. 14.15 val. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius konferencijoje „Lietuvybės kodas" skaitys pranešimą „Kaip atrodys Lietuvos verslas ateinančius 100 metų?" (Aušros Vartų g. 5, Vilnius) (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).
19-20 d. - Įmonių teisės ir verslo aplinkos gerinimo departamento direktorė Milda Kaupelienė, Įmonių teisės ir verslo aplinkos gerinimo departamento Geresnio reglamentavimo politikos skyriaus vedėja Ieva Petkevičiūtė Vienoje (Austrija) dalyvaus Geresnio reglamentavimo tinklo atstovų susitikime (I. Petkevičiūtė, tel. 8 706 64 640).
19-20 d. - Europos Sąjungos reikalų departamento Europos Sąjungos vidaus rinkos koordinavimo skyriaus vedėja Asta Arlauskaitė Sofijoje (Bulgarija) dalyvaus Europos Sąjungos Tarybai pirmininkaujančios Bulgarijos organizuojamame renginyje „Vieneri metai po SOLVIT veiksmų plano priėmimo: įvertinimas ir rekomendacijos" (A. Arlauskaitė, tel. 8 706 64 933).
Balandžio 20 d., penktadienis
20 d. 10.10 val. - ūkio viceministras Marius Skuodis dalyvaus Lietuvos Respublikos Seimo ir Lietuvos Respublikos valstybės kontrolės organizuojamos konferencijos „Valstybės nekilnojamojo turto valdymas - ar gebame valdyti išmintingai?" diskusijoje (Gedimino pr. 53, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).
20 d. - ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Utenoje susitiks su savivaldos ir verslo atstovais (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

2018-04-13, tel. 8 706 64 846