2018-04-16 16:38:37

PROJEKTAS Nr. 03.3.1-LVPA-K-820-01-0039 „UAB „Radsta“ darbo našumo ir konkurencingumo didinimas diegiant šiuolaikinį vadybos metodą“

Projektas „UAB „Radsta“ darbo našumo ir konkurencingumo didinimas diegiant šiuolaikinį vadybos metodą“ vykdomas pagal 2014–2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 3 prioriteto „Smulkiojo ir vidutinio verslo konkurencingumo skatinimas“ priemonę Nr. 03.3.1-LVPA-K-820 „Procesas LT“.

Projekto tikslas: Padidinti „UAB „Radsta“ darbo našumą ir  konkurencingumą diegiant šiuolaikinį vadybos metodą.

Skirta finansavimo suma: 12 500,00 Eur.

Užsiimdama gyvenamųjų ir negyvenamųjų pastatų statyba (100 proc. apyvartos), įmonė tobulina statybos darbų organizavimo verslo procesus ir numato investicijas į taupiosios gamybos sistemos LEAN diegimą. Įgyvendinusi projektą, įmonė padidins darbo našumą, sumažins kaštus, klaidų skaičių ir darbų vykdymo trukmę, pagerins darbų kokybę bei sudarys prielaidas padidinti naujų statybos darbų užsakymų skaičių. Įgyvendinusi projektą, UAB „Radsta“ taps konkurencingesnė įmonė tiek Šiaulių regiono, tiek Lietuvos statybos rinkoje.

Projekto veiklų įgyvendinimo pradžia: 2016 m. gegužės 26 d.

Projekto veiklų įgyvendinimo pabaiga: 2018 m. kovo 30 d.

Kontaktinis asmuo:

Sigitas Krivickas
Direktorius

UAB „Radsta“, Alyvų g. 8, LT-82179, Kutiškių kaimas, Radviliškio raj.
Tel. 8-656-09300
e-mail.:  radsta2011@gmail.com