2018-04-17 09:54:08

Seime vyks diskusija „Lyčių lygybės nauda visuomenei"

2018 m. balandžio 17 d. pranešimas žiniasklaidai
Seime vyks diskusija „Lyčių lygybės nauda visuomenei"

Balandžio 23 d., pirmadienį, 10 val. Europos informacijos biuro salėje (Seimo III rūmuose, I a., 130 kab.) vyks „Europos savaitės" diskusija „Lyčių lygybės nauda visuomenei".
Diskusiją organizuoja Seimo Žmogaus teisių komitetas ir Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento Europos informacijos biuras.
Sveikinimo žodį tars Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas Valerijus Simulikas, pranešimus skaitys Europos Parlamento Moterų teisių ir lyčių lygybės komiteto pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė, Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovo pavaduotoja Laimutė Pilukaitė, Europos lyčių lygybės instituto vyriausioji ekspertė dr. Jolanta Reingardė, Lygių galimybių plėtros centro ekspertė Margarita Jankauskaitė, pasisakys Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos Komunikacijos skyriaus patarėjas Donatas Paulauskas.
Renginio programa.
Registracija į renginį vyksta  iki 2018 m. balandžio 23 d. 9 val. Registracija yra būtina. Vietų skaičius ribotas. Įėjimas į renginį laisvas, be leidimų.
Renginį galima tiesiogiai stebėti internetu, televizijos programa „Seimas - tiesiogiai", „YouTube" paskyroje.
Diskusija yra vienas iš „Europos savaitės" 2018 m. renginių vykstančių Seime balandžio-birželio mėnesiais.
Su visu „Europos savaitės" renginių tvarkaraščiu galima susipažinti:

„Europos savaitės Seime" 2018 m. renginių tvarkaraštis

Informacija apie renginius skelbiama Seimo interneto svetainės www.lrs.lt rubrikoje „Seimas ir Europos Sąjunga".

Parengė
Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento
Europos informacijos biuras
Tel. (8 5) 239 6600