2018-05-11 11:35:02

LIETUVOS RESPUBLIKOS ŠVIETIMO IR MOKSLO MINISTERIJA KOMUNIKACIJOS SKYRIUS

Juridinių asmenų registras, kodas 188603091, A.Volano g. 2/7, LT-01516 Vilnius, tel.: (8 5) 219 1225,

(8 5) 261 2077, faks. (8 5) 261 2077, el. p. smmin@smm.lt , http://www.smm.lt,

atsisk. sąsk. Nr. LT30 7300 0100 0245 7205 AB „Swedbankas", kodas 73000

_______________________________________________________________________________________________________________

ŽINIASKLAIDAI                                    2018 -05-11    Nr. 7.1.14-VI-27

Svarbesni gegužės 14 d. - gegužės 20 d. renginiai

Gegužės 14 d. 13-14 val. Švietimo ir mokslo ministerijoje (A. Volano g. 2, Vilnius) ministrė Jurgita Petrauskienė priims gyventojus.

Gegužės 15 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus JAV ambasadorės Anės Hol (Anne Hall) priėmime 2017-2018 metų mainų programos dalyviams JAV ambasadoje (Birutės g. 14, Vilnius).

Gegužės 16 d. 9 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Seimo Švietimo ir mokslo komiteto posėdyje (Gedimino pr. 53, Vilnius).

Gegužės 16 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Vyriausybės posėdyje ir pasitarime (Gedimino pr. 11, Vilnius).

Gegužės 17 d. 12 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Norvegijos Karalystės ambasadoriaus Lietuvoje H. E. Karsteno Klepsvik priėmime Norvegijos Konstitucijos (Nepriklausomybės) dienos proga (V. Mykolaičio-Putino g. 4, Vilnius).

Gegužės 17 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Vyriausybės valandoje Seime (Gedimino pr. 53, Vilnius).

Gegužės 17 d. 15 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė ministerijoje (A. Volano g. 2, Vilnius) susitiks su pasaulinės modernios programinės įrangos kompanijos „Dassault Systems CEO" vienu iš vadovų Gianu Paolo Bassi.

Gegužės 18 d. 11 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus diskusijoje Seime dėl naujos profesinio rengimo reformos įgyvendinimo Kauno mieste ir rajone (Gedimino pr. 53, Vilnius).

Gegužės 18 d. Kaune, Klaipėdoje, Druskininkuose, Radviliškyje ir Utenoje vyks Švietimo ir mokslo ministerijos ir Ugdymo plėtotės centro organizuojamos kūrybinės dirbtuvės „Mokykla 2030". Per diskusijas su mokyklų, švietimo centrų vadovais, savivaldybių švietimo skyrių vedėjais ir mokytojais bus diskutuojama, kokią mokyklą galime sukurti iki 2030 metų, ką reikėtų stiprinti, keisti, tobulinti.

Daugiau informacijos

Švietimo ir mokslo ministerijos