2018-05-12 11:06:23

PRANEŠIMŲ APIE YPATINGUS ĮVYKIUS IR NUSIKALSTAMAS VEIKAS SUVESTINĖ

2018 m. gegužės 12 d.

Sveikatos sutrikdymai

Gegužės 11 d. apie 14 val. 50 min. Rokiškio r., Juodupės mstl., namuose, neblaivus (pasitikrinti girtumą atsisakė) vyras (g. 1974 m.) peiliu sužalojo neblaivią (2,56 prom. alkoholio) sugyventinę (g. 1980 m.) bei jai ne mažiau dviejų kartų spyrė į galvos sritį ir tampė už plaukų. Nukentėjusioji dėl durtinės žaizdos rankoje, ligoninėje suteikus med. pagalbą, gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas areštinę.

Gegužės 11 d. apie 16 val. Klaipėdoje, Bokštų g., bute, neblaivus vyras (g. 1968 m.) sumušė bei peiliu sužalojo sugyventinę (g. 1970 m.), kuri dėl durtinės žaizdos kojoje gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Gegužės 11 d. apie 19 val. į Kauno ligoninę iš Vilkaviškio ligoninės pristatyta ir dėl galvos traumos bei sukrėsto vaiko sindromo paguldyta gydymui mergytė (g. 2018 m.), kuri, pirminiais duomenimis, traumą patyrė gegužės 5 d. Vilkaviškio r., Pajavonių k., namuose. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 2 d.

Gaisrai

Gegužės 11 d. apie 13 val. 10 min. Vilniuje, Dvariškių g., sudegė negyvenamo namo garažas ir malkinė. Įtariamas padegimas. Nuostolis nustatomas.

Kiti įvykiai

Gegužės 11 d. 17 val. 30 min. gautas pranešimas, kad Marijampolėje, Vytauto g., kompanija vartoja alkoholį, daužo butelius. Iš įvykio vietos į ligoninę pristatyti neblaivūs nepilnamečiai (g. 2002 m.) (nustatytas 2,11 prom. girtumas) ir (g. 2001 m.) (1,92 prom.).

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais

Gegužės 11 d. apie 0 val. 30 min. Varėnos r., Valkininkų mstl., Alytaus apskr. VPK Varėnos r. PK pareigūnai pastebėjo automobilį „BMW 525 TDS" (gautas pranešimas, kad automobilį vairuoja asmuo galimai neturėdamas vairuotojo pažymėjimo), kuris stabdomas nestojo bei, padidinęs greitį, nuvažiavo. Persekiojant minėtą transporto priemonę ir bandant ją aplenkti, jos vairuotojas, neleisdamas tai daryti, kelis kartus bandė nustumti policijos tarnybinį automobilį „Škoda Octavia" bei, atsitrenkęs į jį, nesuvaldytas nuvažiavo į pakelės griovį. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Apgadintas Alytaus apskr. VPK priklausantis tarnybinis automobilis „Škoda Octavia". Automobilio „BMW 525 TDS" vairuotojas (g. 1999 m.) apklaustas bei jam surašytas AN protokolas pagal LR ANK 423 str. 1 d., 426 str. 5 d.

PASTABOS:

1. Suvestinė parengta pagal gautą pirminę informaciją apie įvykius.

2. Naudojantis suvestinės informacija, nepažeisti nekaltumo prezumpcijos.

3. Visas suvestines rasite mūsų interneto svetainėje https://policija.lrv.lt/suvestines.

Pagarbiai

Policijos departamento Komunikacijos skyrius

Tel. (8 5) 271 9724

El. p. spauda@policija.lt

www.policija.lt

www.facebook.com/Lietuvos.policija

Policijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos

Saltoniškių g. 19, LT-08105 Vilnius, Lietuva

________________________________________

Sioje zinuteje ir (ar) jos prieduose pateikiama informacija skirta naudoti istaigos viduje ir jos turinio atskleidimas gali buti ribojamas. Ji yra skirta tik adresatui. Jeigu zinute adresuota ne Jums, Jus neturite teises sios zinutes ar jos priedu kopijuoti, platinti ar kitaip perduoti ju turinio kitiems asmenims, tokiu atveju prasome Jusu nedelsiant pranesti apie tai sios zinutes siuntejui - informuoti ji telefonu ar elektroniniu pastu, o sia zinute ir visus jos priedus istrinti is savo sistemos. Is anksto dekojame.

This message and/or it's attachments are designated for internal use only and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is for the exclusive use of the intended recipient. If you are not the intended recipient you must not copy this message or attachment or disclose, distribute or disseminate the contents to any other person. In such case, please inform the sender of the message by sending an email or a call and delete this message and any attachment from your system. Thank you in advance.