2018-05-14 13:42:53

LIETUVOS MUZIKŲ RĖMIMO FONDAS kviečia

----------------------------------------------

Lietuvos muzikų rėmimo fondo Stasio Vainiūno namuose (A. Goštauto g. 2-41, tel. 869990035,

įėjimas laisvas)

KONCERTAI

2018 m. gegužės 15 d., antradienį, 18.00 val.

Vilniaus muzikinis atžalynas. Vilniaus Algircdo muzikos mokyklos mokytojos Neringos Augustauskienės violončelės klasės mokinių S. Kemzūraitės ir A.Lapkovskajos koncertas. Programoje J.S.Bacho, A.Vivaldi, F.Schuberto ir kitų kūriniai.

2018 m. gegužės 16 d., trečiadienį, 18.00 val.

Trečiadienio vakaras-koncertas. Groja Nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos mokytojos ekspertės Gintvilės Vitėnaitės smuiko klasės mokiniai. Koncertmeisterė Eglė Jurkūnienė.

2018 m., gegužės 17 d., ketvirtadienį, 17.30 val.

Vilniaus muzikinis atžalynas. Vilniaus Balio Dvariono dešimtmetės muzikos mokyklos gitaros mokytojo Sauliaus S. Lipčiaus mokinių koncertas.

2018 m., gegužės 21 d., pirmadienį, 16.00 val.

Vilniaus muzikinis atžalynas. „Smuiko muzikos popietė". Groja Lietuvos muzikos ir teatro akademijos dėstytojo Dainiaus Puodžiuko smuiko klasės studentė Agata Ursul. Fortepijono partiją atlieka Milda Juciūtė. Programoje J.S.Bacho, J.Juozapaičio, E.Chaussono ir A.Chačaturiano kūriniai.

2018 m., gegužės 21 d., pirmadienį, 18.00 val.

Vilniaus muzikinis atžalynas. Arfos muzikos popietė. Dalyvauja Lietuvos muzikos ir teatro akademijos IV kurso studentė Gabrielė Ašmontaitė. Fortepijono partiją atlieka Milda Juciūtė. Programoje B.Dvariono, J.S.Bacho, T.Mayuzumi, I.Pizzetti kūriniai.

2018 m., gegužės 22 d., antradienį, 16.00 val.

Vilniaus muzikinis atžalynas. Koncertas „Muzikiniai gegužės žiedai". Koncertuoja Nacionalinės M.K.Čiurlionio menų mokyklos mokytojų Jevgenijos Jelesinos, Janinos Karalienės, Virginijos Mikailienės mokiniai. Programoje M.K.Čiurlionio, B.Dvariono, E.Griego, J.S.Bacho, L.van Beethoveno ir kitų kompozitorių kūriniai.

2018 m., gegužės 23 d., trečiadienį, 18.00 val.

Trečiadienio vakaras-koncertas. Svečiuose Biržų Vlado Jakubėno muzikos mokyklos mokytojai, mokiniai (direktorė Rima Zuozienė, direktorės pavaduotoja Ramutė Petronytė) ir buvę ugdytiniai.

2018 m., gegužės 25 d., penktadienį, 18.00 val.

Vilniaus muzikinis atžalynas. Koncertas „Palydint pavasarį..."

Dalyvauja mokytojų Ingridos Milašiūtės, Ievos Maceinaitės, Jelenos Malinos, Renatos Milašiūtės-Drungilienės ir Sunigildos Smolskienės fortepijono klasės mokiniai.

2018 m., gegužės 26 d., šeštadienį, 16.00 val.

Vilniaus muzikinis atžalynas. Koncertuoja Vilniaus „Ąžuoliuko" muzikos mokyklos mokiniai.

Paroda.

Iki V. 23 veikia Menų svetainės lankytojų piešinių paroda.

-----------------------------------------------------------------

MUSICA SACRA. Sakralinės muzikos valandos Popiežiaus Pranciškaus belaukiant

Gegužės 20 d. 12.15 val. Kulautuvos Švč. Mergelės Marijos Vardo bažnyčioje, Pušyno g. 23

Gegužės 27 d., 12.45 val. Betygalos Šv. Mikalojaus bažnyčioje