2018-05-15 23:24:10

ŠILTNAMIAI JONAVOS DARŽELINUKAMS

Gegužės 16 d. (trečiadienį) 10 val. Jonavos lopšelio – darželio „Lakštingalėlė“ skyriuje „Šilelis“ (adresu:Pašilių g. 2, Šilų k., Jonavos r.) vyks Žemės ūkio rūmų inicijuoto projekto „Auginu Lietuvai!“ šiltnamio atidarymas. Šiltnamį, jo atvežimą ir surinkimo bei pastatymo darbus darželio auklėtiniams dovanoja Jonavos rajono žemdirbių asociacija, kuriai vadovauja ūkininkas Alfonsas BAGDONAS.

Gegužės 16 d. (trečiadienį) 12:30 val. Jonavos lopšelio-darželio „Dobilas“ (adresu: Chemikų g. 33, Jonava) vyks Žemės ūkio rūmų inicijuoto projekto „Auginu Lietuvai!“ šiltnamio atidarymas.

Lopšelio-darželio „Dobilas“ auklėtiniams šiltnamį, jo pristatymą ir surinkimą dovanoja: VŠĮ Jonavos ligoninės gydytojas kardiologas Arvydas GASYS, UAB „Jonavos paslaugos“ direktoriaus pavaduotojas Bronislovas LIUTKUS, UAB „Jonavos paslaugos“ daugiabučių namų administravimo skyriaus vedėjas Mindaugas STANIŠAUSKAS, gerb. Vytautas STALIORAITIS, Jonavos rajono ūkininkas Gintaras STAŠIONIS, Jonavos rajono ūkininkas Kęstutis JANUŠAITIS.

Žemės ūkio rūmai, drauge su Lietuvos savivaldybių asociacija inicijavo projektą „Auginu Lietuvai!“, skirtą Lietuvos šimtmečiui paminėti, kurio tikslas – skatinti vaikų ir jaunimo domėjimąsi žemės ūkiu.

Plačiau: https://www.zur.lt/lt/siltnamiai-jonavos-darzelinukams/