2018-06-07 15:37:09

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidente siūloma VU Verslo mokyklos direktorė dr. B. Miškinienė

2018 m. birželio 7 d., Vilnius. Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai informuoja, kad Rūmų Taryba nusprendė, kad tinkamiausias kandidatas užimti Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos (Asociacija) prezidento postą yra Vilniaus universiteto Verslo mokyklos direktorė dr. Birutė Miškinienė. Jos kandidatūra bus teikiama Asociacijos prezidiumui, kur netrukus visų regioninių rūmų prezidentai ir direktoriai balsuos, kas vadovaus vienai didžiausių Lietuvoje verslo organizacijų.

„Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų taryba mano, kad dr. B. Miškinienė, nuolat dirbanti su įvairių sričių verslininkais, mokslininkais, žinanti ne vienos specifinės verslo šakos, o šalies verslo visumos problemas, yra tas žmogus, kuris galės labiau konsoliduoti visų regioninių rūmų veiklą ir atstovauti verslą, laikantis aukščiausių skaidrumo standartų“, - pažymi Vilniaus Rūmų prezidentas Sigitas Leonavičius.

Socialinių mokslų daktarė B. Miškinienė taptų pirmoji prezidentė – moteris, vadovaujanti Rūmų asociacijai. Ji pakeistų iš pareigų pasitraukusį Asociacijos prezidentą Šarūną Kliokį.

Šiuo metu VU Verslo mokyklai vadovaujanti B. Miškinienė yra vadovavusi ISM Vadybos ir ekonomikos universitetui, dirbo LR Švietimo ir mokslo ministerijoje, laikinai vadovavo Vilniaus universiteto Tarptautinei verslo mokyklai. B. Miškienė turi vadybos, pokyčių ir projektų vadybinės/ekspertinės patirties, patirties komitetuose, ekspertinėse grupėse dirbant su Europos Komisijos struktūromis, verslumo skatinimo projektų (nacionalinių ir tarptautinių) iniciatorė ir projektų vadovė, MBA Entrepeneurship ir International Project management magistrantūros programų kūrimo darbo grupės narė.

Daugiau informacijos:

Darius Buta

Darius.Buta@cci.lt

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai

T. Kosciuškos g. 30, LT - 01100 Vilnius

www.cci.lt

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai  - tai platus Lietuvos verslo atstovų tinklas ir bendruomenė, šiandien vienijanti per 500 Lietuvos įmonių iš įvairių verslo sektorių.

Rūmų misija – atstovauti verslo interesams valstybės ir regioninės valdžios institucijose, taip pat teikti verslo įmonėms reikalingas paslaugas.

Vilniaus PPAR kartu su Alytaus ir Ukmergės filialais yra verslo bendruomenę jungianti organizacija Lietuvoje, veikianti, pagal LR prekybos, pramonės ir amatų rūmų įstatymą.

Pasitelkdami šiuolaikinę vadybą, technologijas ir žmogiškąsias kompetencijas, Rūmai siekia tapti viena iš pažangiausių, stipriausių ir lyderiaujančių verslo bendruomenių Lietuvoje, kurios pagrindiniai tikslai:

• stiprinti įmonių konkurencingumą;

• gerinti verslo aplinką;

• burti ir stiprinti verslo bendruomenę;

• kurti darnią ir harmoningą visuomenę.