2018-07-04 14:52:18

Informacija žiniasklaidai
2018 m. liepos 4 d.
12 tūkst. Dainų šventės dalyvių „Maxima" ruošia vakarienės rinkinius
Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima" prisideda prie Vilniaus savivaldybės kvietimo spręsti kilusią Dainų šventės maitinimo krizę. Jau nuo rytojaus iki Dainų šventės pabaigos kasdien Dainų šventėje dalyvaujantiems vaikams bus pristatoma po 12 tūkst. vakarienės rinkinių.
„Prasidėjusi Lietuvos šimtmečio Dainų šventė yra ypatingas renginys, todėl norime, kad šventinės nuotaikos netemdytų organizaciniai trikdžiai. Reaguodami į susiklosčiusią situaciją dėl Dainų šventės dalyvių maitinimo, ir rūpindamiesi Dainų šventės dalyvių, ypač vaikų, gerove, jau nuo rytojaus organizuosime masinį vakarienės rinkinių tiekimą į repeticijų vietas. Tai bus „Maximos", kaip vienos iš Dainų šventės rėmėjų, papildomas indėlis, siekiant užtikrinti tinkamas Dainų šventės dalyvių sąlygas", - pažymėjo prekybos tinklo „Maxima" generalinė direktorė Kristina Meidė.
Dvi dienas iš eilės Dainų šventės dalyviams kasdien bus pristatoma po 12 tūkst. vakarienės rinkinių, kuriuos sudarys: sumuštiniai su kumpiu ir sūriu, daržovės ir vaisiai, vandens buteliukas ar sultys.
„Maximos" vadovė pripažįsta, kad vienu metu apie 12 tūkst. asmenų operatyviai užtikrinti maitinimą, kuriam iš anksto nebuvo ruoštasi, yra nemenkas iššūkis.
„Šiuo metu operatyviai perorganizuojame maisto gamybos padalinio darbą, kad jau nuo rytojaus iki Dainų šventės pabaigos galėtume masiškai tiekti maisto paketus vaikams. Į pagalbą jau pasitelkėme ir kitų „Maximos" padalinių darbuotojus, kad galėtume užtikrinti sklandų maisto gamybos ir jo pristatymo darbą", - sakė K. Meidė.

Apie bendrovę „Maxima"
Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima" stiprybės - mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT" yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia 245 „Maximos" parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.

Daugiau informacijos
Ernesta Dapkienė
„Maximos" komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė
Mob. +370 611 43548