2018-07-05 17:18:03

ŪKIO MINISTERIJOS INFORMACIJA

2018 m. liepos 9–13 d.

Liepos 9 d., pirmadienis

9 d. 8.30 val. ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Ūkio ministerijos 207 kabinete susitiks su Pasaulio banko vyriausiojo ekonomisto direktorato vadovu, „Doing Business“ indekso autoriumi Simeonu Djankovu (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

9 d. 10 val.ūkio ministras Virginijus Sinkevičius pasveikins Ūkio ministerijos, Lietuvos laisvosios rinkos instituto ir „Heritage“ fondo organizuojamos tarptautinės konferencijos Ar galime padaryti daugiau vardan Lietuvos konkurencingumo?“ dalyvius (Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Gedimino pr. 51, Vilnius) (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

9 d. ūkio viceministras Marius Skuodis per Ūkio ministerijos, Lietuvos laisvosios rinkos instituto ir „Heritage“ fondo organizuojamą tarptautinę konferenciją „Ar galime padaryti daugiau vardan Lietuvos konkurencingumo?“ dalyvaus diskusijose „Ar galime padaryti daugiau dėl Lietuvos konkurencingumo?“ ir „Kokie sprendimai turi būti įtraukti į artimiausias politines darbotvarkes?“ (Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Gedimino pr. 51, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

Liepos 10 d., antradienis

10 d. 10 val. ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Ūkio ministerijos 207 kabinete susitiks su Ukrainos ambasadoriumi Volodymyru Yatsenkivskiu (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

Liepos 11 d., trečiadienis

11 d. 13.30 val. ūkio viceministras Gediminas Miškinis Ūkio ministerijos 209 salėje susitiks su Neįgaliųjų reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ir kitų suinteresuotų institucijų atstovais dėl 2013–2019 metų Nacionalinės neįgaliųjų socialinės integracijos programos įgyvendinimo priemonių (K. Bavėjan, tel. 8 706 64 750).

Liepos 12 d., ketvirtadienis

12 d. 11 val. ūkio viceministras Gediminas Miškinis Ūkio ministerijos 213 salėje pirmininkaus pagal Europos Sąjungos investicijų priemonę „Naujos galimybės“ gautų paraiškų baigiamojo vertinimo posėdžiui (R. Grigoravičienė, tel. 8 706 64 708).

12 d. 15 val. ūkio viceministras Elijus Čivilis susitiks su Lietuvos verslo konfederacijos atstovais (Lietuvos verslo konfederacijos biuras, Gedimino pr. 2/1-28, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

Liepos 13 d., penktadienis

13 d. ūkio ministras Virginijus Sinkevičius Marijampolėje susitiks su savivaldos ir verslo atstovais (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

2018-07-05, tel. 8 706 64 846