2018-07-09 14:07:44

Paskirtas naujas Nacionalinės tabako gamintojų asociacijos vykdantysis direktorius

Nacionalinės tabako gamintojų asociacijos vykdančiuoju direktoriumi paskirtas Arnas Neverauskas. Jis pakeis iki šiol pareigas ėjusį Arną Marcinkų.

Asociacijos nariai, Japan Tobacco International ir British American Tobacco, dėkoja A. Marcinkui už bendrą darbą kartu, pasiektus rezultatus bei linki jam sėkmės tolesniuose iššūkiuose.

„Šiuo metu pagrindinis asociacijos tikslas – siekti konstruktyvaus dialogo su valstybės institucijomis. Tikiu, kad efektyvus šio sektoriaus dalyvių ir institucijų bendradarbiavimas yra kertinis kriterijus, lemiantis ūkio pažangą bei prisidedantis prie Lietuvos konkurencingumo didinimo“, – sako naujasis asociacijos vykdantysis direktorius A. Neverauskas.

Teisininko išsilavinimą turintis A. Neverauskas 2015-2017 m. laikotarpiu ėjo Lietuvos Respublikos kultūros viceministro bei Vyriausiosios rinkimų komisijos nario pareigas. Pastaruoju metu dirbo advokatų profesinėje bendrijoje Černiauskas ir partneriai.

Daugiau informacijos:

Nacionalinės tabako gamintojų asociacijos vykdantysis direktorius

Arnas Neverauskas, mob. tel. nr.  +370 627 09242

Pagarbiai,