2018-09-14 13:49:32

Kelionėms į svarbias varžybas Lietuvos krepšinio ir futbolo rinktinės renkasi „KlasJet“

Privačius skrydžius organizuojanti bendrovė „KlasJet“, priklausanti tarptautinei aviacijos įmonių grupei „Avia Solutions Group“, rugsėjį skraidina Lietuvos futbolo bei krepšinio rinktines specialiai oficialioms delegacijoms bei sporto komandų poreikiams pritaikytu, verslo klasės – Boeing 737-500.

Rudens sezonas „KlasJet“ prasidėjo aktyviai. Vakar pavakarę iš Vilniaus oro uosto, pasidabinę Lietuvos atributika, krepšinio fanai plojimais ir šūksniais palydėjo savo didvyrius į Kroatiją. Taip Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė buvo išlydėta į Pasaulio krepšinio čempionato atrankos varžybas. Lietuvos Krepšinio Federacijos delegacijos užsakomasis reisas patikėtas kompanijai „KlasJet“.  Boeing 737 - 500 yra itin mėgstamas sportininkų dėl išskirtinio dizaino, erdvės ir komforto.

Tai ne vienintelė „KlasJet“ verslo klasės – Boeing 737-500 kelionė per pirmąsias rudens savaites. Rugsėjo 9 d. šis orlaivis griausmingai išlydėtas futbolo aistruolių. „KlasJet“ skraidino futbolo rinktinę į Juodkalniją, kur rugsėjo 10 d. jų laukė rungtynės. Rugsėjo 11 d. visa delegacija buvo parskraidinta atgal į Vilnių. Nepaisant pralaimėjimo išvykoje, futbolininkai grįžo geros nuotaikos ir nusiteikę dar ryžtingiau kovoti ateinančiose rungtynėse.

„Džiaugiamės, jog „KlasJet“ pasitiki Lietuvos sporto komandos ir renkasi mūsų teikiamas paslaugas, kuriomis taip pat naudojasi ir pasaulinio lygio verslininkai, atlikėjai bei sportininkai. Visada smagu teikti paslaugas savo tautiečiams bei užtikrinti jų komfortą prieš svarbias rungtynes. Tiek futbolo, tiek krepšinio rinktinės skraidinamos unikalios verslo klasės salono konfigūracijos orlaiviu, kuris skirtas didesnėms keliautojų grupėms (oficialioms delegacijoms, sporto komandoms). Toks orlaivis yra vienintelis Centrinėje, Šiaurės ir Rytų Europoje. Skraidinti savo šalies futbolo bei krepšinio rinktines ne tik puikus įvertinimas, bet ir didelė atsakomybė.“ – sako Dovydas Jurgelevičius, „KlasJet“ generalinis direktorius. Jo teigimu, netolimoje ateityje „KlasJet“ planuoja įsigyti daugiau verslo klasės orlaivių, kurie suteiks galimybę keliauti naujais maršrutais. Be to, klientai galės rinktis orlaivį pagal jam patinkantį modelį bei interjero dizainą. Plėtra numatyta jau šių metų pabaigoje.

Kontaktai informacijai:

Komunikacijos departamentas

„Avia Solutions Group“

media@aviasg.com

Apie „Klasjet“

„Klasjet“ yra Europos verslo aviacijos įmonė, kuri siūlo privačius ir įmonių užsakomuosius skrydžius bei orlaivių valdymo paslaugas.

Įmonė skraidina klientus specialiai modifikuotais, Bombardier CRJ200, Bombardier Challenger 850, Hawker 800XP, Boeing 737-500.

„KlasJet“ priklauso įmonių grupei „Avia Solutions Group“, kuri valdo virš 30 dukterinių bendrovių visame pasaulyje. Motininės įmonės palaikymas leidžia „KlasJet“ užtikrinti platų orlaivių techninio aptarnavimo paslaugų spektrą, dėl kurio bendrovė yra vertinama partnerių ir klientų visame pasaulyje.

Daugiau informacijos: www.klasjet.aero

Bendraukime per: