2018-09-14 15:12:14

„Swedbank" pristato bekontakčius atsiskaitymus telefonu

Kvietimas žiniasklaidai

Vilnius, 2018 m. rugsėjo 14 d.

Maloniai kviečiame jus pirmuosius pažvelgti į ateitį ir susipažinti su nauju mokėjimų evoliucijos etapu - bekontakčiais atsiskaitymais telefonu. Šią naujovę „Swedbank" pristato kartu su bandomąja išmaniosios banko programėlės versija „Swedbank 2019".

Atsiskaitymų telefonu pristatymo renginys žiniasklaidai vyks rugsėjo 18 d. (antradienį) 10.00 - 11.00 val. „Swedbank" centrinėje būstinėje kavinėje -1 aukšte (Konstitucijos pr. 20A, Vilnius).

Renginyje dalyvaus:

"                    Dovilė Grigienė, „Swedbank" Lietuvoje vadovė

"                    Igoris Ryklys, „Swedbank" Elektroninių pardavimų ir paslaugų Baltijos šalyse vadovas

Telefonu bekontakčiu būdu atsiskaityti bus galima visose prekybos ir paslaugų vietose Lietuvoje ir užsienio šalyse, kur įrengti bekontakčio atsiskaitymo terminalai. Mokėjimo suma atsiskaitant telefonu bus nurašoma tiesiai nuo banko kortelės sąskaitos. Verslininkams, norintiems savo klientams pasiūlyti bekontakčio atsiskaitymo telefonu galimybę, investuoti į papildomą įrangą nereikės - jiems užteks turėti bekontaktį kortelių skaitytuvą.

„Swedbank" visoje šalyje yra įrengęs daugiau kaip 12 tūkst. bekontakčių kortelių skaitytuvų, jie sudaro virš 70 proc. viso banko administruojamo kortelių skaitytuvų tinklo. Šiuo metu bekontaktes korteles jau turi virš 750 tūkst. „Swedbank" klientų. Vidutiniškai klientai per mėnesį bekontakte kortele atsiskaito 12 kartų.

Maloniai prašome apie savo dalyvavimą pranešti iki rugsėjo 17 d. 17.00 val. žemiau nurodytais kontaktais.

Lauksime jūsų atvykstant!

Daugiau informacijos: