2018-09-14 15:33:58

Ūkio ministerijos renginiai rugsėjo 17–21 d.

ŪKIO MINISTERIJOS INFORMACIJA

2018 m. rugsėjo 17–21 d.

Rugsėjo 17 d., pirmadienis

17 d. 9 val. ūkio viceministras Marius Skuodis dalyvaus Lietuvos banko organizuojamoje ekonomikos konferencijoje „Lietuvos pensijų sistema: kaip užtikrinti socialiai teisingas ir tvarias pensijas?“ (Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Gedimino pr. 51, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

17 d. – Turizmo politikos skyriaus vedėjas Renaldas Čiužas Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Komisijos kartu su Europos kelionių komisija organizuojamo tarptautinio Darniojo kultūrinio turizmo konkurso vertinimo komisijos posėdyje (R. Čiužas, tel. 8 706 64 948).

17–18 d. – ūkio ministras Virginijus Sinkevičius, ūkio ministro patarėjas Egidijus Jurgelionis Tiandzine (Kinijos Liaudies Respublika) dalyvaus Pasaulio ekonomikos forumo organizuojamame 12-ajame metiniame naujųjų lyderių susitikime, susitiks su Kinijos Liaudies Respublikos prekybos ministru Zhong Shanu (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

Rugsėjo 18 d., antradienis

18 d. 10 val.ūkio viceministras Gediminas Miškinis pirmininkaus Ūkio ministerijos 213 salėje vyksiančiam Turizmo tarybos posėdžiui (J. Kačėnaitė, tel. 8 706 64 659).

18 d. – Inovacijų departamento Inovacijų politikos skyriaus vedėjas Tadas Tumėnas Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Komisijos organizuojamame programos „Horizontas 2020“ Kosmoso pogrupio komiteto posėdyje (T. Tumėnas, tel. 8 706 64 692).

18–19 d. – Ūkio plėtros departamento Žmogiškųjų išteklių plėtros skyriaus vedėjas Linas Kadys Porte (Portugalija) dalyvaus Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos Vietinės ekonomikos ir užimtumo plėtros programos 14-ajame metiniame forume „Naujas darbo pasaulis: globalios tendencijos ir vietos veiksmai“ (L. Kadys, tel. 8 706 64 665).

Rugsėjo 19 d., trečiadienis

19 d. 10 val.ūkio viceministras Gintaras Vilda dalyvaus Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro organizuojamo forumo „Profesinis mokymas. Ko reikia, kad tradicijos ir inovacijos dirbtų kartu?“ diskusijoje „Kokį užsakymą modernios rinkos kontekste profesiniam mokymui formuoja valstybė ir verslas?“ (VšĮ Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centras, Jeruzalės g. 61, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

19 d. 14 val. – ūkio viceministras Gintaras Vilda pasveikins Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos veiklos dešimtmečiui paminėti skirtos konferencijos dalyvius (Lietuvos Respublikos Seimo III rūmų konferencijos salė, Gedimino pr. 53, Vilnius) (N. Bujauskienė, tel. 8 706 64 801).

Rugsėjo 20 d., ketvirtadienis

20 d. 9 val.ūkio viceministras Gediminas Miškinis dalyvaus Europos Sąjungos fondų stebėsenos komisijos posėdyje („Arkangelo“ konferencijų ir meno centras, Maironio g. 11, Vilnius) (O. Celova, tel. 8 706 64 795).

20 d. 10.20 val.ūkio viceministras Marius Skuodis metinėje augančio smulkiojo ir vidutinio verslo konferencijoje „Gazelė 2018“ skaitys pranešimą „Europos Sąjungos struktūrinių fondų galimybės: nuo konsultacijų iki inovacijų“ (Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“, salė II, Laisvės pr. 5, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

20 d. 12 val. ūkio viceministras Marius Skuodis moderniųjų technologijų ir verslumo renginyje „#Switch! 2018“ dalyvaus diskusijoje „Kaip parengti ateities darbo jėgą užsakomajai (GIG) ekonomikai?“ (Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“, 5.1 salė, Laisvės pr. 5, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

20 d. 16 val.ūkio ministras Virginijus Sinkevičius pasveikins metinės augančio smulkiojo ir vidutinio verslo konferencijos „Gazelė 2018“ apdovanojimų ceremonijos dalyvius (Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“, Laisvės pr. 5, Vilnius) (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

20 d. ūkio viceministras Elijus Čivilis dalyvaus moderniųjų technologijų ir verslumo renginyje „#Switch! 2018“ (Lietuvos parodų ir kongresų centras „Litexpo“, Laisvės pr. 5, Vilnius) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

Rugsėjo 21 d., penktadienis

21 d. 10 val.ūkio viceministras Gediminas Miškinis Utenoje dalyvaus Ūkio ministerijos kartu su partneriais organizuojamame išvažiuojamajame seminare „Europos Sąjungos investicijos verslui regionuose“ (viešbutis „Angelas“, Aukštaičių g. 2, Utena) (L. Baškytė, tel. 8 706 64 710).

21 d. 18 val.ūkio ministras Virginijus Sinkevičius dalyvaus 15-ajame mokslo festivalio „Erdvėlaivis „Žemė“ uždarymo renginyje (Taikomosios dailės ir dizaino muziejus, Arsenalo g. 3A, Vilnius) (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

2018-09-14, tel. 8 706 64 846