2018-10-05 15:27:22

Ūkio ministerija (2018 m. spalio 8–12 d.)

ŪKIO MINISTERIJOS INFORMACIJA

2018 m. spalio 8–12 d.

Spalio 8 d., pirmadienis

8–9 d. ūkio viceministras Elijus Čivilis Espe (Suomija) dalyvaus Europos Sąjungos forume dirbtinio intelekto tema (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

Spalio 9 d., antradienis

9 d. 14 val. ūkio viceministras Gintaras Vilda pirmininkaus Ūkio ministerijos 213 salėje vyksiančiam Geresnio reguliavimo priežiūros komisijos posėdžiui (J. Dilienė, tel. 8 706 64 778).

9–11 d. – Įmonių teisės ir verslo aplinkos gerinimo departamento direktorė Milda Kaupelienė, Įmonių teisės ir verslo aplinkos gerinimo departamento Verslo priežiūros politikos skyriaus vedėja Gita Šematovičiūtė Londone (Jungtinė Karalystė) dalyvaus verslo priežiūros pertvarkai ir reguliavimui skirtoje tarptautinėje aukšto lygio konferencijoje „Reguliavimo pristatymo tarptautinė konferencija 2018. Transformacija, technologijos ir prekyba – susiduriant su reguliavimo pristatymo iššūkiais“, taip pat lankysis Jungtinės Karalystės verslo priežiūros institucijose (G. Šematovičiūtė, tel. 8 706 64 894).

9–12 d. ūkio ministras Virginijus Sinkevičius kartu su Lietuvos Respublikos Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio vadovaujama delegacija Japonijoje susitiks su Japonijos Ministru Pirmininku Shinzo Abe, lankysis didžiausioje Japonijoje biotechnologijų parodoje „BioJapan 2018“ ir šioje parodoje dalyvaujančių Lietuvos įmonių paviljone, dalyvaus Lietuvos ir Japonijos verslo forume, susitiks su Japonijos valstybinių institucijų, verslo asociacijų ir verslo įmonių vadovais (E. Jurgelionis, tel. 8 609 65 602).

Spalio 10 d., trečiadienis

10 d. 9 val. ūkio viceministras Gediminas Miškinis per didžiausios turizmo verslo misijos Baltijos šalyse „Baltic Connecting 2018“ renginį dalyvaus Baltijos šalių pristatyme ir kontaktų mugės atidaryme ir sakys sveikinimo kalbą (viešbutis „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Konstitucijos pr. 20, Vilnius) (L. Voverienė, tel. 8 706 64 805).

10 d. 10.50 ūkio viceministras Gintaras Vilda per „Gazelės“ konferenciją skaitys pranešimą „Europos Sąjungos parama smulkiajam ir vidutiniam verslui“ (viešbutis „Šermutas“, Panevėžio aplinkkelis 5, Šilagalio km., Panevėžio sen.) (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

10–11 d. – Pramonės ir prekybos departamento Smulkiojo ir vidutinio verslo politikos skyriaus vedėja Raminta Krulikauskienė Paryžiuje (Prancūzija) dalyvaus Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos Mažųjų ir vidutinių įmonių ir verslumo darbo grupės posėdyje (R. Krulikauskienė, tel. 8 706 64 617).

10–12 d. ūkio viceministras Marius Skuodis Londone (Jungtinė Karalystė) skaitys pranešimą verslo priežiūros pertvarkai ir reguliavimui skirtoje tarptautinėje aukšto lygio konferencijoje „Reguliavimo pristatymo tarptautinė konferencija 2018. Transformacija, technologijos ir prekyba – susiduriant su reguliavimo pristatymo iššūkiais“, susitiks su už dvišalį prekybinį bendradarbiavimą atsakingais Jungtinės Karalystės aukšto lygio atstovais (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

Spalio 12 d., penktadienis

12 d. 18 val. ūkio viceministras Gediminas Miškinis dalyvaus Lietuvos savivaldybių asociacijos „Auksinės krivūlės“ apdovanojimuose (koncertų salė „Compensa“, Kernavės g. 84, Vilnius) (L. Voverienė, tel. 8 706 64 805).

12 d. ūkio viceministras Gintaras Vilda Briuselyje (Belgija) dalyvaus Europos Komisijos Skaitmeninių inovacijų centrų darbo grupės posėdyje (V. Bučinskienė, tel. 8 706 64 664).

2018-10-05, tel. 8 706 64 846