2018-10-10 09:12:31

„Baltic Ground Services" atveria naujas galimybes Ukrainoje - įsteigė įmonę „BGS Rail"

Spalio 10  d., 2018 // Pranešimas spaudai

UAB „Baltic Ground Services" („BGS"), priklausanti AB „Avia Solutions Group" - didžiausiai aviacijos paslaugų įmonių grupei Rytų Europoje, didina investicijas ir plečia savo veiklos sritis Ukrainoje - įsteigė įmonę „BGS Rail", kuri teiks liukinių pusvagonių nuomos paslaugas.

Antžeminio orlaivių bei keleivių aptarnavimo ir aviacinio kuro pildymo operatorė „BGS" įsigijo įmonę Ukrainoje „BGS Rail" bei pradeda bendradarbiavimą su logistikos bendrovėmis šiame regione. „BGS Rail" teiks ilgalaikes ir trumpalaikes vagonų nuomos paslaugas. Į naująjį liukinių pusvagonių parką jau investuota beveik 7 mln. eurų (8 mln. JAV dolerių). Šiuo metu parką sudaro 362 vagonai, kurių maksimalus pakrovimo svoris siekia iki 63 tonų. Vagonai skirti transportuoti akmens anglis, metalą, medieną, metalo rūdą ir kt. Įmonė veiklą vykdys visoje Ukrainos teritorijoje.

„Po logistikos rinkos analizės Ukrainoje bei jos regionuose, aptikome nišą, kurią galime puikiai užpildyti. Logistikoje nesame naujokai, teikiame degalų pergabenimo paslaugas bei dirbame su tarptautinėmis kompanijos, pavyzdžiui „Neste". Sunkiu darbu, atsižvelgimu į kiekvieno kliento poreikius, lankstumu, užsitarnavome klientų pagarbą bei pasitikėjimą. Be to, esame didelės tarptautinių įmonių grupės dalis, kuri yra tikrai stiprus užnugaris", - teigia Linas Gegužis „BGS" generalinis direktorius.

„BGS Rail" jau pasirašė sutartis su 3 vagonų gamintojais Ukrainoje ir spalio pabaigoje įsigis dar 113 visiškai naujų vagonų, kurie papildys jau turimą parką. Įmonė perka naudotus pusvagonius Ukrainoje, bet ateityje vagonus bei jų dalis ketinama pirkti ir iš Kinijos gamintojų.

Ukrainoje „BGS" taip pat nėra naujokė. Viena jos įmonių „BGS UA"  vykdo veiklą Kijevo Žuljanų, Odesos, Lvovo bei Kijevo Boryspolio oro uostuose - teikia kuro užpylimo paslaugas.

Kontaktai informacijai:

Komunikacijos departamentas

„Avia Solutions Group"

media@aviasg.com

Apie UAB „Baltic Ground Services" („BGS"):

UAB „Baltic Ground Services" („BGS"), teikia antžeminio orlaivių bei keleivių aptarnavimo ir aviacinio kuro pildymo paslaugas. Veikia Vilniaus, Kauno, Palangos, Rygos, Talino, Modlino, Šopeno, Varšuvos, Krokuvos, Katovicų, Žukovskio, Boryspilio, Kijevo, Odesos bei Lvovo oro uostuose, kuriuose aptarnauja tokius oro vežėjus kaip „Ryanair", „Wizz Air", „Ukraine International Airlines”, „Aeroflot”, „Small Planet Airlines” ir k.t. Veikianti 16 - oje oro uostų, „BGS" kasmet aptarnauja daugiau nei 23 tūkstančius skrydžių. Bendrovė vidutiniškai perveža ir į lėktuvus užpila daugiau nei 500 tūkstančių tonų aviacinio kuro per metus. Taip pat, „BGS" turi autocisternų parką, kurį sudaro beveik 200 kuro pervežimo talpų. „BGS" priklauso „Avia Solutions Group", didžiausiai aviacijos įmonių grupei Rytų Europoje.

Daugiau informacijos: www.bgs.aero, www.aviasg.com

„BGS" socialiniuose tinkluose: