2018-10-10 11:17:09

Prie opozicinės Lietuvos laisvės sąjungos (liberalai) frakcijos miesto Taryboje jungiasi V. Stankevič

Prie opozicinės Lietuvos laisvės sąjungos (liberalai) frakcijos Vilniaus miesto savivaldybės taryboje prisijungia iki šiol valdančiajai daugumai priklausęs politikas, verslininkas Valerij Stankevič.

"Mano pasirinkimas yra gerai apgalvotas, apie prisijungimą prie Lietuvos laisvės sąjungos svarsčiau jau kurį laiką būdamas nepriklausomu Tarybos nariu. Džiaugiuosi, kad mums pavyko susitarti su Lietuvos laisvės sąjunga dėl bendro darbo, požiūrio į miestui svarbius klausimus ir sprendimus, kurie svarbūs kiekvienam vilniečiui. Liberalų frakcija turi aiškius tikslus, turi kompetencijų ir gebėjimų juos įgyvendinti", - sakė V. Stankevič.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) miesto taryboje, prisijungus V. Stankevič, nuo šiol turės septynis Tarybos narius.

"Džiaugiamės, kad Tarybos nariai pastebi ir vertina aktyvią mūsų veiklą miesto Taryboje ir jungiasi bendram darbui”, - sakė Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) frakcijos seniūnas Žilvinas Šilgalis.

Į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą V. Stankevič buvo išrinktas su partija "Tvarka ir teisingumas”.

"Jau ilgą laiką esu pasitraukęs iš frakcijos „Tvarka ir teisingumas" ir dirbau kaip nepriklausomas Tarybos narys. Mano ir LLS požiūris į miesto perspektyvas bei Vilniaus ateities gerinimą sutampa, todėl jungiuosi prie žmonių, kurie stengiasi gražinti bei puoselėti Vilniaus miestą ir savo gebėjimus jau yra įrodę konkrečiais darbais”,  - sakė V. Stankevič.

Lietuvos laisvės sąjungos sekretoriatas

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai)
Tel. (8~6) 965 8987
Kodas 195725238, Vilniaus g. 22, 01402, Vilnius