2018-10-11 12:33:29

Vilniaus Subačiaus g. duris atvėrė atnaujinta „Maximos“ parduotuvė

Informacija žiniasklaidai

2018 m. spalio 11 d.

Šiandien Vilniuje duris atvėrė atnaujinta lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė, įsikūrusi Subačiaus g. 116a. „X“ formato parduotuvėje pirkėjai ras platesnį šviežio maisto prekių asortimentą,  o atidarymo proga – ir daugybę nuolaidų. Į parduotuvės atnaujinimą prekybos tinklas „Maxima“ investavo 460 tūkst. eurų, parduotuvėje sukurta 15 darbo vietų, o pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei 4400 prekių asortimento.

„Po 4 mėnesių pertraukos duris vėl atvėrusi „Maximos“ parduotuvė pirkėjus pasitinka ne tik jaukesniu interjeru, bet ir išplėstu šviežio maisto asortimentu. Parduotuvėje įrengta moderni prekybos įranga, atnaujintas parduotuvės fasadas bei parduotuvės pagalbinės patalpos. Pirkėjai čia ras daug šviežio maisto, bakalėjos, pramoninių bei kitų prekių“, – sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjai galės rinktis iš plataus prekių asortimento – lentynose jie ras daugiau nei 800 šviežio maisto prekių, virš 1300 bakalėjos produktų, daugiau kaip 40 prekių kūdikiams bei 260 pramoninių prekių rūšių. Subačiaus g. esančios „Maximos“ lankytojai galės įsigyti ir pirmo būtinumo ne maisto produktų, kosmetikos reikmenų bei prekių gyvūnų priežiūrai. „Maximos“ parduotuvėse parduodamo šviežio maisto kategorijoje beveik 80 proc. produktų yra lietuviški.

Parduotuvės prekybos plotas, siekiantis 240 kv. m., po atnaujinimo liko nepakitęs.

Kaip jau įprasta, naujai atidarytoje parduotuvėje pirkėjų laukia nuolaidos ir patrauklūs pasiūlymai. Visos nuolaidos skelbiamos specialiame akcijos leidinyje ir www.maxima.lt. Specialių pasiūlymų ir nuolaidų sąrašas labai platus, jame – vaisiai ir daržovės, šviežia mėsa ir mėsos gaminiai, pieno produktai, buitinė chemija ir daugelis kitų prekių. Pasiūlymai galios iki spalio 14 d. imtinai. Taip pat net iki lapkričio 11 dienos, perkant šioje parduotuvėje su „Ačiū“ kortele, į ją grįš net 5 procentai nuo pirkinių sumos.

Apie bendrovę „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia 245 „Maximos“ parduotuvės, kuriose dirba beveik 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.

Daugiau informacijos

Ernesta Dapkienė

„Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė

Mob. +370 611 43548