2018-10-17 14:14:13

Šaukiamas bendras Seimo opozicinių frakcijų posėdis

Pranešimas spaudai
2018 m. spalio 17 d.

Šaukiamas bendras Seimo opozicinių frakcijų posėdis ir į jį kviečiamas Ministras Pirmininkas bei Vyriausybės kancleris
Šiandien susirinkę opozicinių frakcijų seniūnai Gabrielius Landsbergis, Eugenijus Gentvilas ir Juozas Olekas nutarė rytoj, spalio 18 d., 14 val. rengti bendrą Seimo opozicinių frakcijų posėdį į kurį kviečiamas Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis ir Vyriausybės kancleris Algirdas Stončaitis dėl neatsakytų bei kilusių papildomų klausimų po Premjero pateiktų atsakymų vakarykščiame Seimo plenariniame posėdyje.
„Opozicinių frakcijų narių netenkina ir neįtikino vakarykščiai Premjero S. Skvernelio išsisukinėjimai ir net melavimas iš Seimo tribūnos. Todėl prieš imantis tolesnių veiksmų dėl įvykdytų įstatymų pažeidimų bei galimo priesaikos sulaužymo, norime dar sykį suteikti progą Premjerui ir kancleriui išsamiai atsakyti į parlamentarams kilusius papildomus klausimus bei paaiškinti aplinkybes dėl nepateikiamo Vyriausybės pasitarimo įrašo. Bendrame opozicinių frakcijų posėdyje priklausomai nuo Ministro Pirmininko ir jo kanclerio atsakymų bus apsispręsta dėl tolesnių teisinių ir politinių veiksmų”, - teigė Gabrielius Landsbergis.

Atviras opozicinių frakcijų posėdis vyks Konstitucijos salėje (Seimo I rūmai).

Opozicinių frakcijų kvietimai - pridedami.

Seimo TS-LKD frakcijos
Viešųjų ryšių grupė