2018-11-05 12:26:19

TS-LKD kandidatų sąrašą į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą ves Valdas Benkunskas

Pranešimas spaudai

2018 m. lapkričio 5 d.

Savaitgalį TS-LKD organizuotoje „Demokratijos šventėje" be balsavimo, ką partija palaikys 2019 m. gegužę vyksiančiuose Prezidento rinkimuose, partijos nariai taip pat reitingavo kandidatų į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą sąrašą. Reitingavimą laimėjo ir konservatorių sąrašo lyderiu tapo TS-LKD Vilniaus skyrių sueigos pirmininkas buvęs sostinės vicemeras Valdas Benkunskas. Pirmajame kandidatų dešimtuke atsidūrė Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariai: Paulė Kuzmickienė, Adomas Bužinskas, Gediminas Švilpa, Audrius Skaistys, Rasa Baškienė, buvęs Seimo narys Liutauras Kazlavickas, Jaunųjų konservatorių lygos pirmininkas Mantas Benkunskas, puikiai debiutavę Arūnas Valinskas ir Goda Karazijaitė.

„Turime stiprų ir perspektyvų kandidatų sąrašą, kuriame netrūksta ir patirties, ir jaunatviškos energijos. Mūsų sąrašą sudaro esantys tarybos nariai, puikiai išmanantys savivaldybės darbą, taip pat kitose valstybės institucijose dirbantys profesionalai, bei būrys perspektyvių savo srities ekspertų - politologų, teisininkų ir t.t. Tai komanda, pasiruošusi efektyviai dirbti Vilniui ir vilniečiams", - teigė sąrašo lyderis Valdas Benkunskas.

Tiesioginiai merų bei savivaldybių tarybų rinkimai Lietuvoje vyks 2019 m. kovo 3 d. Konservatorių kandidatas į Vilniaus miesto merus - buvęs ūkio ministras, Seimo narys Dainius Kreivys.

Kontaktams:

TS-LKD frakcijos Vilniaus miesto savivaldybėje seniūnas Valdas Benkunskas