2018-11-05 16:50:32

Valstybės kapitalo įmonių grupei „Lietuvos energija" priklausanti bendrovė „Energijos skirstymo operatorius" (ESO) skelbia išankstinę valdybos narių atranką. Tokį sprendimą priėmė ESO stebėtojų taryba, atsižvelgusi į tai, kad bendrovė šiuo metu atnaujina savo ilgalaikę veiklos strategiją, kurios įgyvendinimui reikės tvarių bendrovės vadovybės sprendimų.

Dabartinės valdybos kadencija baigsis kitų metų pabaigoje, todėl, siekiant į nuo lapkričio 1 d. atsilaisvinusią valdybos nario vietą pritraukti profesionalius kandidatus, nuspręsta paskelbti visos valdybos išankstinę atranką. Tuo norima užtikrinti nuoseklų ir ilgalaikį ESO vadovų komandos įsitraukimą į naujosios ESO strategijos įgyvendinimą.

„ESO komandai esame numatę svarų indėlį į visos „Lietuvos energijos" grupės strategiją LE2030. Ką tik ESO vadovu išrinkto Mindaugo Keizerio vadovaujami žmonės, naujai išrinkti valdybos nariai, bus atsakingi už išmaniausio skirstomojo tinklo Europoje sukūrimą, geriausios skirstymo kainos lyderio pozicijų išlaikymą, patikimo tinklo užtikrinimą ir rinkos įgalinimą konkurencingai veiklai", - sako Darius Maikštėnas, „Lietuvos energijos" vadovas ir ESO stebėtojų tarybos pirmininkas.

Daugiau informacijos - pranešime spaudai.

Linkėjimai,

Laura Šebekienė