2018-11-06 12:47:49

Lietuvos teatro sąjungoje susitikimas su aktoriumi Mariu Jampolskiu

PRANEŠIMA SPAUDAI

2018 m. lapkričio 6 d., antradienis, Vilnius

Lapkričio 12 d. (pirmadienį), 18 val. Lietuvos teatro sąjungoje ilgai lauktas susitikimas su teatro ir kino aktoriumi Mariu Jampolskiu.

Šiandien retas, kuris nežino populiaraus aktoriaus Mariaus Jampolskio. Vaidmenys teatre, kine, serialuose, muzikiniai koncertai, laidų vedėjo darbas įvairiuose TV projektuose jam pelnė žinomumą ir ne vieną svarbų apdovanojimą. 2004 m. jam įteiktas „Auksinis scenos kryžius" už Mordredo vaidmenį, „Nusiaubta šalis" (rež. G. Varnas), net du kartus 2008 m. ir 2013 m. laimėti „Sidabrinės gervės" apdovanojimai už geriausią metų kino aktoriaus darbą.

M. Jampolskis atliko pagrindinius vaidmenis režisierės Kristinos Buožytės filmuose „Kolekcionierė", „Aurora", taip pat rusų filme „Chotabyčius", serialuose „Nemylimi", „Moterys meluoja geriau". Žinomas aktorius daugeliui ir mylimas dainininkas. Jau daug metų Marius aktyviai rengia  koncertines programas visoje Lietuvoje.

Apie gyvenimą teatru, kinu, muzika, televizija, apie šiandienos Mariaus Jampolskio kūrybinį gyvenimą bus galima paklausti jo paties pirmadienį  Lietuvos teatro sąjungoje. O vakaro pašnekesius aktorius žadėjo pagyvinti ir savo dainomis.