2018-11-06 13:13:35

Šilutėje pirkėjus pasitiko atnaujinta „Maximos" parduotuvė

Informacija žiniasklaidai

2018 m. lapkričio 6 d.

Po trijų mėnesių pertraukos Šilutėje pirkėjus nuo šiandien vėl pasitinka atnaujinta „Maximos" parduotuvė, įsikūrusi adresu H. Šojaus g. 2b. „X" formato parduotuvėje pirkėjai ras daugiau nei 5200 prekių asortimentą, beveik 900 šviežio maisto produktų, iš kurių apie 80 proc. - lietuviškos kilmės prekės. Į parduotuvės atnaujinimą prekybos tinklas „Maxima" investavo per 493 tūkst. eurų. Parduotuvėje dirba 15 Šilutės rajono gyventojų.

„Nuo pat atidarymo ši parduotuvė jau daugelį metų yra gerai žinoma ir mėgstama Šilutės gyventojų, todėl tiek jos atnaujinimas, tiek ir atidarymas buvo labai laukiami. Atnaujindami parduotuvę daugiausiai dėmesio skyrėme interjero modernizavimui, patogesniam prekių išdėstymui salėje, naujos spartesnės prekybinės įrangos diegimui. Šioje parduotuvėje pirkėjai ras 5200 prekių asortimentą, kurio reikšmingą dalį tradiciškai sudaro Lietuvos gamintojų produkcija", - sako „Maximos" operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Atnaujintos Šilutės „Maximos" parduotuvės lankytojai ras per 900 šviežio maisto produktų, iš kurių apie 80 proc. - lietuviškos kilmės prekės. Pirkėjai taip pat galės rinktis iš daugiau nei 1500 bakalėjos maisto prekių asortimento. Nenusivils ir ieškantys buities reikmenų - čia jie ras daugiau nei 780 pramoninių prekių bei daugiau nei 520 pirmo būtinumo ne maisto produktų. Parduotuvėje taip pat siūlomos prekės kūdikiams, gyvūnams, augalai ir jų priežiūrai skirti produktai.

Atnaujintos Šilutės parduotuvės prekybinis plotas yra 274, o bendras plotas - 418 kvadratinių metrų. Šilutėje veikia trys prekybos tinklo „Maxima" parduotuvės.

Kaip jau įprasta, naujai atidarytoje parduotuvėje pirkėjų laukia nuolaidos ir patrauklūs pasiūlymai. Visos nuolaidos skelbiamos specialiame akcijos leidinyje ir www.maxima.lt. Specialių pasiūlymų ir nuolaidų sąrašas labai platus, jame - vaisiai ir daržovės, šviežia mėsa ir mėsos gaminiai, pieno produktai, buitinė chemija ir daugelis kitų prekių. Pasiūlymai galios iki lapkričio 9 d. imtinai. Taip pat net iki gruodžio 6 dienos, perkant šioje parduotuvėje su „Ačiū" kortele, į ją grįš net 5 procentai nuo pirkinių sumos.

Apie bendrovę „Maxima"

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima" stiprybės - mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT" yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia beveik pustrečio šimto „Maximos" parduotuvių, kuriose dirba apie 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.

Daugiau informacijos

Ernesta Dapkienė

„Maximos" komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė

Mob. +370 611 43548