2018-11-09 13:36:49

Seimo nario A. Butkevičiaus pranešimas

Seimo nario A. Butkevičiaus pranešimas: parlamentaro globojami Vilniaus licėjaus gimnazistai padės šimtams mokymosi sunkumų turinčių moksleivių

Lapkričio 11 d. (sekmadienį) 10.30 val. Vilniaus licėjuje (Širvintų g. 82) iškilmingos ceremonijos metu bus paskelbta viešosios organizacijos „Kartu tikrai galime" oficiali veiklos pradžia. Iniciatyvos tikslas suteikti jaunesnių klasių moksleiviams galimybę gauti nemokamą korepetitorių pagalbą mokymosi sunkumų turintiems mokiniams. Gimnazistai, savanoriškai prisijungę prie šios veiklos, padės jaunesniems mokiniams užpildyti mokymosi spragas bei pasiruošti pamokoms.
Organizaciją „Kartu tikrai galime" globoja Seimo narys Algirdas Butkevičius, Teisingumo ministerija bei Švietimo ir mokslo ministerija, Vilniaus licėjaus direktorius Saulius Jurkevičius.
Seimo narys A. Butkevičius komentuodamas organizacijos reikalingumą pabrėžia: „Tokia iniciatyva paskatins gimnazistus būti socialiai atsakingus bei prisidėti prie Lietuvos socialinės gerovės kūrimo, o pagalbą gausiantys mokiniai turės progą siekti aukštesnių akademinių rezultatų bei pajusti daugiau džiaugsmo mokantis". Organizacijos įkūrėjas - veiklus Vilniaus licėjaus abiturientas Lukas Zimantas - teigė tikintis bendraamžių ryžtu bei gera valia.
Visi susidomėję yra kviečiami apsilankyti ceremonijoje, kurioje dalyvaus organizacijos globėjai, rėmėjai, savanoriai bei jų būsimi mokiniai.

Daugiau informacijos:
Seimo nario Algirdo Butkevičiaus padėjėja