2018-12-04 16:51:53

2018 m. gruodžio 4 d. pranešimas žiniasklaidai

SPAUDOS KONFERENCIJŲ SALĖJE

9.30 val.

įvyks Seimo Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos narės Ramintos Popovienės spaudos konferencija „Diena su Seimo nariu". Dalyvauja Kauno apskrities gestų kalbos vertėjų centro vedėja Ramunė Leonavičienė ir gestų kalbos vertėjas Arnoldas Matulis.

Spaudos konferencija skirta R. Popoviernės inicijuotai kasmetinei akcijai - Lietuvos kurčiųjų draugijos ir Lietuvos jaunimo kurčiųjų asociacijos dalyvio dienai su Seimo nariu.

11 val.

įvyks Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro ir išrinktos Lietuvos Visuomenės Tarybos valdybos pirmininko Zigmo Vaišvilos spaudos konferencija „Nuo mokytojų streiko iki JTO paktų dėl migracijos ir pabėgėlių pasirašymo. Per vėlu, tamsta premjere ir tamsta valstybės vadove. Tauta nubudo, jėga ir smurtu Jos į baudžiavą nesugrąžinsite".

Dalyvauja išrinktos Lietuvos Visuomenės Tarybos valdybos nariai Jonas Mažintas ir Zenonas Andrulėnas.

Spaudos konferencijos transliuojamos tiesiogiai internetu ir Seimo „YouTube" paskyroje. Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus matoma tik spaudos konferencijos metu. Esant galimybei, į nespėtus atsakyti klausimus spaudos konferencijos dalyviai atsakys po spaudos konferencijos el. paštu.

Internete ir Seimo „YouTube" paskyroje galima rasti spaudos konferencijų įrašus.

Parengė

Informacijos ir komunikacijos departamento