2018-12-04 17:07:38

Šiaulių apskrities policija

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupė

Adresas:Aušros al. 19

LT-76299 Šiauliai

LIETUVA    Tel. (8 41) 39 76 52, mob. 8 698 27505

El. paštas siauliuvpk@policija.lt

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pasitikėjimo telefonas - (8 41) 39 73 97

2018-12-04

Girtavusi kompanija likimo valiai paliko skęstančią  sugėrovę

Šiandien apie 10 val. Šiaulių rajone,  Juozapavos kaime,  vairuotojui nesuvaldžius automobilio, šis nuvažiavo nuo kelio ir paniro į tvenkinį. „Renault Laguna" važiavo 4 žmonės. 3 vyrai iš automobilio išsikapstė, tačiau 38 m. moteris nuskendo. Jos kūną ištraukė ugniagesiai.

Pagal pirminę informaciją, kompanija vakar gėrė Šiauliuose, po to važiuodami taip pat vartojo alkoholinius gėrimus.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad nelaimė įvyko vakar vakare apie 23 val.  Apie nuskendusią motiną išgirdo dukra iš namo grįžusio peršlapusio tėvo ir šiandien apie tai papasakojo socialinei darbuotojai. Mokykla kreipėsi į policiją. Pareigūnai pradėjo moters paiešką. Vienas iš vyro giminaičių papasakojo apie nelaimę.

Pirminiais duomenimis,  nuskendusį automobilį vairavo 36 metų mergaitės tėvas, kuris yra nuskendusios moters buvęs sutuoktinis. Jie vakar kartu su dviem tėvo giminaičiais svaiginosi alkoholiu Šiauliuose, po to dar ir  važiuodami automobiliu. Juozapavos kaime vairuotojas nesuvaldė automobilio  ir  šis, įvažiavęs į tvenkinį, nuskendo.

Namuose mergaitės tėvas nerastas. Po intensyvių paieškų Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai šiandien popietę jį surado besislapstantį po lova pas nuskendusios moters artimuosius. Jam nustatytas 1,54 prom. girtumas. Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo  taisyklių pažeidimo, sukėlusio eismo įvykį,   dėl kurio žuvo žmogus.

Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė