2018-12-06 13:29:48

Vilniaus Savanorių prospekte – atnaujinta „Maximos“ parduotuvė

Informacija žiniasklaidai

2018 m. gruodžio 6 d.

Vilniuje, Savanorių pr. 31 įsikūrusi „Maximos“ parduotuvė ketvirtadienio popietę po atnaujinimo darbų atvėrė duris pirkėjams. X formato parduotuvėje vilniečiai gali rinktis iš daugiau nei 14 700 prekių asortimento. Tradiciškai didžiąją šviežio maisto prekių dalį – 80 proc. sudarys lietuviška produkcija. Parduotuvėje siūlomas gausus šviežių bandelių, duonos, daržovių ir vaisių pasirinkimas, taip pat įrengtas atskiras ekologiškų prekių skyrius. Į parduotuvės atnaujinimą lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ investavo beveik 1,5 mln. eurų ir sukūrė 50 darbo vietų.

„Keičiantis gyventojų poreikiams ir didėjant tempui siekiame, jog kiekvienas pirkėjas galėtų apsipirkti greitai ir patogiai netoli savo namų ar darbovietės. Atnaujindami parduotuvę daugiausiai dėmesio skyrėme patogesniam prekių išdėstymui salėje, naujos spartesnės prekybinės įrangos diegimui ir interjero modernizavimui. Tikimės, kad atnaujinta parduotuvė pateisins sostinės gyventojų ir miesto svečių lūkesčius ir taps vieta, kurioje mėgstamas prekes atras kiekvienas čia apsilankęs“, – sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Vilniaus Naujamiesčio rajone įsikūrusios „Maximos“ lankytojai gali rinktis iš plataus šviežio ir šaldyto maisto asortimento. Parduotuvėje taip pat įrengti nauji sveriamų kulinarijos, konditerijos, šviežios mėsos bei mėsos gaminių skyriai. Tai viena pirmųjų parduotuvių „X“ formato tinkle, turinti kulinarijos produktų vitriną su trejomis lentynomis.

Parduotuvėje siūlomas ir platus buitinės chemijos, popieriaus gaminių, kosmetikos bei gyvūnų prekių pasirinkimas. Šioje „Maximoje“ atnaujinta visa prekybinė įranga – priesieniai, vitrinos, šaldikliai, stelažai taip pat sienos ir grindys. Prekybos centro prieigose įrengtas taromatas, taip pat sutvarkyta aplinka apie parduotuvę. Skubantiems pirkėjams pasitarnaus čia įrengtos 4 savitarnos ir 7 paprastos kasos, kuriose galima atsiskaityti tiek banko kortelėmis, tiek ir grynaisiais pinigais. Bendras parduotuvės plotas siekia 1680 kv. m., o prekybos plotas – 1192 kv. m.

Pirkėjams parduotuvė duris atvėrė gruodžio 6 dieną, bet specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis, kurios sieks iki 40 procentų, džiugins net iki sekmadienio. Ypatingi pasiūlymai bus taikomi vaisiams ir daržovėms, mėsai, pieno produktams, kosmetikai ir parfumerijai, buitinės chemijos bei daugeliui kitų prekių. Visa informacija ir pasiūlymai skelbiami parduotuvėje, specialiame atidarymui skirtame leidinyje ir www.maxima.lt. Iki sausio 6 dienos, perkant šioje parduotuvėje su „Ačiū“ kortele, į ją grįš net 5 procentai nuo pirkinių sumos, o pirkėjai norintys įsigyti kortelę, tą galės padaryti tik už 1 euro centą.

Šiandien Vilniuje veikia 64 lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės.

Apie bendrovę „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia beveik pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.

Daugiau informacijos

Ernesta Dapkienė

„Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė

Mob. +370 611 43548