2019-03-14 14:28:10

Lietuvos įmonėms bus įteikti kasmetiniai eksporto apdovanojimai

Kovo 18 dieną Lietuvos Respublikos Vyriausybėje bus įteikti Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos organizuojamo „Lietuvos eksporto prizas 2018" konkurso apdovanojimai.
Konkursas „Lietuvos Eksporto Prizas" rengiamas jau aštuonioliktus metus, siekiant plėtoti Lietuvos įmonių pagamintos produkcijos, atliekamų darbų ar teikiamų paslaugų eksportą, vertinti bei viešinti šio proceso tendencijas bei panaudoti tam palankias sąlygas.
Renginio metu taip pat bus apdovanota kasmetinio „Lietuvos metų verslininkė / vadovė"  konkurso nugalėtoja. Šis konkursas organizuojamas, skatinant moterų verslumą ir taikant tarptautinėje verslo bendruomenėje pripažintas normas, tarp jų ir verslo etikos, bei siekiant viešinti šio proceso tendencijas.
Šiemet apdovanojimus įteiks LR Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis.
Renginys vyks š. m. kovo 18 d., pirmadienį, 12.00 val. Lietuvos Respublikos Vyriausybėje, Gedimino pr. 11, Vilnius (registracija - 11.15 -11.45 val.).
Programa:
12.00-13.00 val. prof. Alfredo Bumblausko paskaita „Lietuvoje verslo nėra, ar gali būti?"
13.00-14.00 val. apdovanojimų teikimas. Dalyvauja LR Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis.

Praėjusiais metais „Lietuvos eksporto prizai" įteikti įmonėms UAB „Lisiplast", UAB „Novameta", AB „Vilkyškių pieninės" įmonių grupei, AB „Linas Agro" ir UAB „Baltik vairas".
Prekybos, pramonės ir amatų rūmus Lietuvoje vienijanti LPPARA yra Europos prekybos ir pramonės rūmų asociacijos (Eurochambres - the Association of European Chambers of Commerce and Industry), Europos amatų, smulkių ir vidutinių įmonių asociacijos (UEAPME - the European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises), Šilko Kelio tarptautinės prekybos rūmų (Silk Road Chamber of International Commerce) bei Baltijos šalių prekybos ir pramonės rūmų asociacijos narė. LPPARA yra savanoriška, prekybos, pramonės ir amatų rūmus vienijanti, prekybos, pramonės ir amatų rūmų interesams atstovaujanti organizacija. Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmai veikia penkiuose miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Daugiau informacijos suteiks ir Jūsų leidimais LRV pasirūpins:
LIETUVOS PREKYBOS, PRAMONĖS IR AMATŲ RŪMŲ ASOCIACIJA
Telefonas: 8 (5) 2612 102, El. paštas: info@chambers.lt
Žiniasklaidos atstovai neturintys leidimų LRV, bet norintys nušviesti renginį, leidimą gali užsisakyti ir el. paštu spauda@lrv.lt