2019-04-18 13:14:56

„Luminor“ klientų konsultavimo centrų vadove tapo Giedrė Blazgienė

Šią savaitę pareigas pradėjo eiti „Luminor“ klientų konsultavimo centrų departamento vadovė Giedrė Blazgienė. Ji kuruos visų „Luminor“ klientų konsultavimo centrų veiklą Baltijos šalyse ir daugiausia dėmesio skirs klientų aptarnavimo gerinimui ir naujo konsultavimo modelio įgyvendinimui.

„Šiuolaikinis klientas pirmenybę teikia skaitmeninėms banko paslaugoms ir nuotoliniam aptarnavimui, o į banką ateina konsultacijų sudėtingesniais klausimais, pavyzdžiui, investicijų planavimo ir taupymo. Todėl konsultacijų centrų vaidmuo kinta. Giedrė yra sukaupusi klientų patirties pokyčių patirties bankininkystės, telekomunikacijų ir infrastruktūros bendrovėse ir šią patirtį atsineša į „Luminor”. Vienas iš svarbiausių Giedrės tikslų bus įgyvendinti naują klientų konsultacijų centrų koncepciją. Šis pokytis padės mums daugiausia dėmesio skirti versliems, novatoriškiems žmonėms ir verslo įmonėms, ieškančioms kokybiškų finansinių konsultacijų“, – sako Kerli Gabrilovica, „Luminor“ mažmeninės bankininkystės vadovė.

Rygoje neseniai atidarytas naujos koncepcijos „Luminor“ klientų konsultavimo centras. Jame banko konsultantai klientams pataria tiek asmeninių finansų, investicijų, tiek verslo klausimais. Konsultacijų centre sukurta erdvė verslo susitikimams, verslo renginiams, čia klientai gali netgi laikinai dirbti. Naujasis aptarnavimo modelis palaipsniui bus įgyvendinamas ir Lietuvoje bei Estijoje.

„Manau, kad mano patirtis pokyčių valdymo ir klientų aptarnavimo srityje bus vertinga organizacijai. Įgyvendinant naują klientų konsultavimo koncepciją, „Luminor“ centrai įgis ne tik naują veidą, o ir sukurs naujos kartos klientų patirtį. Prisijungiau prie banko tvirtai tikėdama, kad šis banko pokytis prisidės prie kasdienio verslo ir žmonių augimo”, – sako G. Blazgienė.

Pastaruosius trejus metus Giedrė buvo UAB „Vilniaus vandenys“ klientų aptarnavimo skyriaus vadovė. Anksčiau ji sėmėsi patirties telekomunikacijų ir bankininkystės sektoriuje.

Apie „Luminor“:

„Luminor“ yra trečias didžiausias finansinių paslaugų teikėjas Baltijos šalių bankininkystės rinkoje, turintis 16 proc. indėlių ir 22 proc. paskolų rinkos dalis, aptarnauja per milijoną klientų. Bendras 1 lygio kapitalo pakankamumo (CET1) koeficientas yra 18,1% ir sudaro 1,8 mlrd. Eur. Reitingų agentūra „Moody's“ „Luminor“ ilgalaikiams indėliams yra suteikusi Baa1 reitingą su stabilia perspektyva. 2018 m. spalį „Luminor“ išleido trejų metų trukmės obligacijų emisiją, kuri kotiruojama Airijos vertybinių popierių biržoje.

Daugiau informacijos:

Giedrė Bielskytė