2014-04-16 09:31:14

Pranešimas žiniasklaidai
2014 m. balandžio 16 d., trečiadienis

Lietuviai automobilį galės rinktis iš europinės 65 mln. skelbimų duomenų bazės

Pastaruoju metu vis daugiau automobilių pirkėjų norėdami įsigyti tam tikro modelio, komplektacijos, spalvos bei finansines galimybes atitinkantį automobilį nerasdavo norimo varianto Lietuvoje. Atsižvelgdama į šią situaciją UAB トBaltijos realizacijos centras" (BRC) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su didžiausiu Europoje naudotų automobilių portalu mobile.de.

Pasak BRC vadovo Mindaugo Sloviko, šis bendradarbiavimas padės lietuviams įsigyti automobilį iš Mobile.de duomenų bazės, kurioje daugiau nei 65 mln. skelbimų, esančių visoje Europoje.

トPirkėjui išsirinkus norimą automobilį iš mobile.de pasirūpinsime pirkimo formalumais, transportavimu, registracija, technine apžiūra bei aptarnavimu. Be to, automobiliui bus suteikta rinkoje analogų neturinti 24 mėn. garantija", - pasakoja M. Slovikas.

Automobilio finansavimas nesudėtingas - klientui tereikia užpildyti lizingo paraišką ir per vieną darbo dieną jis gaus atsakymą iš visų didžiausių Lietuvoje veikiančių bankų.

トTuomet teliks išsirinkti geriausią pasiūlymą ir pasirašyti lizingo sutartį. Be standartinių lizingo pasiūlymų BRC Autocentras taip pat siūlo finansuoti automobilį ir per BRC Lizingą, kuris suteikia galimybę finansuoti automobilį be banko", - sako M. Slovikas.

BRC tikisi, kad šia paslauga vien šiemet pasinaudos per 500 bendrovės klientų, o kiekvienais ateinančiais metais tikimasi bent po 10 proc. šios paslaugos augimo.

トmobile.international" GmbH priklauso elektroninės komercijos gigantui トeBay".

Daugiau informacijos:
BRC atstovas Andrius Šeršniovas, Tel.: +370 685 51808, El. paštas: andrius.sersniovas@brc.lt
Skype: andrius.sersniovas