2014-08-20 11:40:35

Paskutinę rugpjūčio savaitę Vilnių sudrebins didžiausias moterų paradas

Pranešimas žiniasklaidai
Vilnius, 2014-08-20

Paskutinę rugpjūčio savaitę Vilnių sudrebins didžiausias moterų paradas, skirtas paminėti 55-ąją pasaulinę トLadies' Circle International" konferenciją
Paskutinę rugpjūčio savaitę Vilnių sudrebins トTautų paradas", kurį rengia 55-tos pasaulinės konferencijos トAmber Lady" organizatoriai - moterų klubas トLadies' Circle International" (LCI). Eisena vyks rugpjūčio 28 d. 19 val. nuo Valdovų rūmų iki Vokiečių gatvės. Miesto svečiai ir miestiečiai kviečiami atvykti ir palaikyti didžiausią トTautų paradą" Lietuvoje - moterų eiseną iš daugiau nei 350 dalyvių, atvykusių iš pasaulio 29 šalių.
Per 13 tūkst. narių 36-iose pasaulio šalyse vienijančio moterų klubo トLadies' Circle International" (LCI) narės šiais metais rinksis Lietuvos sostinėje į jubiliejinę konferenciją, kurios tikslas - pristatyti pasaulinio labdaros projekto veiklą pasaulyje ir kiekvienoje šalyje, skirtingų šalių atstovės dalinsis apie kiekvienos šalies socialinę veiklą. Per konferenciją bus renkama nauja pasaulinė klubo valdyba.
55-ąją pasaulinę トLadies' Circle International" konferenciją Valdovų rūmuose atidarys Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas ir Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos direktorė Raimonda Balnienė. Iškilmingas atidarymas vyks rugpjūčio  28 d. 18 val.  Į pasaulinę konferenciją atvyks klubo narės iš 29 šalių: Zambijos, Zimbabvės, Pietų Afrikos, Mauricijaus, Madagaskaro, Indijos, Islandijos, Danijos, Švedijos, Suomijos, Norvegijos, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Olandijos, Italijos, Rumunijos ir kt. Šių šalių atstovės dalyvaus ir トTautų parade".
Praėjusiais metais pasaulinė トLadies' Circle International" konferencija vyko Lusakoje, Zambijoje. Šiemet pasaulinė トLadies' Circle International" konferencija vyks Vilniuje rugpjūčio 27-31 dienomis.
Apie トLadies' Circle International": トLadies' Circle" yra tarptautinė organizacija, vienijanti jaunas moteris nuo 18 iki 45 metų amžiaus. Organizacija buvo įsteigta Anglijoje, kur 1930 m. Round Table narių žmonos įkūrė pirmąjį klubą Bournemouth. Idėja įkurti トLadies' Circle Internationalヤ tapo įgyvendinama užmezgus santykius tarp pirmųjų trijų šalių - LC Didžioji Britanija ir Airija, LC Švedija ir LC Danija, ir 1959 m. buvo įkurta tarptautinė トLadies' Circleヤ (LCI) organizacija. トLadies' Circle" šiuo metu yra atstovaujama 36 šalyse, keturiuose žemynuose ir turi daugiau kaip 13000 narių.

Daugiau informacijos:
Asociacija トLadies Circle Vilnius"
Valdybos pirmininkė Lina Nosevič
8-612 84141